Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 NAVI HK.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DVD800 NAVI HK.

MERHABA KONU ONCEDEN ACILDIYSA ÖZÜR DILERIM ,

2009 MODEL 1.6T LERDE DVD800 MODEL JOSTICKLI MODELLERDE USB GIRISI VAR DIYE OKUDUM FORUMDA AMA ARACIMDA YOK YADA BEN BULAMADIM YARDIMCI OLABILECEK ARKADAS VARMI ,CD CHANGER OLURSA BAGAJDAMI OLUR ?

Ynt: DVD800 NAVI HK.

Cd charger ı bilmiyorum ama usb kolçak içinde

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

eyvallah cok tsk ederım

Yorum

Changer olsaydı mutlaka farkederdiniz. Kullanım klavuzu falan mevcutsa konumunu gösterir.

Birde lütfen forum kuralları gereği büyük harfle yazmayınız.(Büyük harf bağırma ve kızgınlık anlamı taşıyor sanal ortamda )
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Cd changer matrix ekranlı modellerde cd400 dü galiba onda var cd devri kapandı yaşasın Usb ve bluetoth devri

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

CD500 ün joystickli bazı modellerinde cd changer geldi diye hatırlıyorum.Yanılıyor da olabilirim.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

DVD yazan bir arabada CD changer aramak?
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Kolçağın içinde usb girişi tabiki sizde dvd 800 varsa üstünde yazar zaten ne olduğu

Yorum

İşleniyor...
                X