Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntellink'e touchpad ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İntellink'e touchpad ?

Arkadaşalr öncelikle merhaba herkese,
    Aracı alalı daha 1 ay olmadı, ancak aracım sport paket oldugu icin touchpad bulunmuyor. Bende Touchpad'in oldugu kısım makyajsız kasada oldugu gibi eşya gözü gibi açık bırakılmıs. Bu alana touchpad veya turn push gibi birşey takma şansımız var mı acaba ?

Ynt: İntellink'e touchpad ?

Güzel soru bende sormuştum, henüz çalışıp çalışmayacağı bilinmiyor denemek lazım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Touchpad'in sadece parça fiyatı 700küsür TL idi. Bütçe + kobay araç varsa denenebilir
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Touchpad'in sadece parça fiyatı 700küsür TL idi. Bütçe + kobay araç varsa denenebilir
        Kobay araç mı ? Çağrı abi turn push takıyordunuz siz aslında bunun touchpadden farkı var mı ki ? Birde bunun calışıp calısşmayacagını biryerden ogrenme sansımız yok mu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaptan344
          Orjinal yazı sahibi: cagri
          Kobay araç mı ? Çağrı abi turn push takıyordunuz siz aslında bunun touchpadden farkı var mı ki ? Birde bunun calışıp calısşmayacagını biryerden ogrenme sansımız yok mu ?
          Touchpad turn push'a göre çok daha karışık ve fonksiyonel, intellink yazılımı desteklemiyorsa çalışmaz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Aslında çalışıp çalışmadığını öğrenebilsek yaptıralabilir birşey bence cunku cıdden işlevsel ve rahat. Elinin altında kontrol paneli olması gerçekten büyük avantaj. Yaptırmayı dusunuyorum ben yazın inşallah. Çağrı abiye yine ugrayacagız gibime geliyor yourock

Yorum

Turn Push uygulamasını bende çok araştırdım ancak makyajlı kasaya yapılmış bir uygulama yok. Odak dynamics e sordum uygulama yok cevabı aldım
              Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tomeroglu
                Turn Push uygulamasını bende çok araştırdım ancak makyajlı kasaya yapılmış bir uygulama yok. Odak dynamics e sordum uygulama yok cevabı aldım
                Çağrı zaten odak tan

Yorum

İşleniyor...
                X