Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YARDIMCI OLUN LÜTFEN SIS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YARDIMCI OLUN LÜTFEN SIS

2010 Model Insignia Aracım Var Cosmo Model. Sis Farlarina Buz Mavisi Xenon Atmak İstiyorum Ama Sis Farlarinin H kaç olduğunu bilmiyorum yardimci olursanız sevinirim Teşekkürler wsh

Ynt: YARDIMCI OLUN LÜTFEN SIS

welcome

Kendinizi tanışma bölümünde tanıtır mısınız?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

abi sisler citti problem muayene ye giderken sökmek gerekiyor...

ben sır bu nedenle sislere dokunmuyorum

Yorum

Bence takma. Siste sari sis lambalari işe yarar.görursun gorunursun. Beyaz olunca goremezsin gorulmezsin...
        F30 Sport+

Yorum

Buz mavisi deli mavi xenon atacam arkadaşlar ama h kaç siz onu söyleyin

Yorum

sislere gereksiz bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
              sislere gereksiz bence
              +1
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 69alparslan
                Sis lambalarının bütün işlevini öldürürsün. Safi bir sis lambası muhabbetine foruma üye olmuşsun ama buradaki forum üyeleri mantıklı insanlar olduğu için diyor ki sis lambasına xenon takma. Buna rağmen kafana göre iş yapacaksan, bize sorma, kaçlık istiyorsan onu tak. Ya da illa ki taviye istiyorsan git doğan şahin modifiye forumlarına sor.
                1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
                  Sis lambalarının bütün işlevini öldürürsün. Safi bir sis lambası muhabbetine foruma üye olmuşsun ama buradaki forum üyeleri mantıklı insanlar olduğu için diyor ki sis lambasına xenon takma. Buna rağmen kafana göre iş yapacaksan, bize sorma, kaçlık istiyorsan onu tak. Ya da illa ki taviye istiyorsan git doğan şahin modifiye forumlarına sor.
                  clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

bu soruyu sormak için foruma üye olmuş...

1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Madem kararını vermişsin git Elektrikçine sor söyler.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

sislere xenon takınca, gözünü aldığın sürücülerden yiyeceğin küfürleri de hesap et...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
                        sislere xenon takınca, gözünü aldığın sürücülerden yiyeceğin küfürleri de hesap et...
                        +5555
                        F30 Sport+

Yorum

sadece bunu öğrenmek için gelmiş genç kardeşimiz, bu kadar büyük tepki görünce kaçtı demek ki ampuller H10 bu arada onu söyleyeyim, gidip xenon taktırma, beyinler aşağıda kalır su gelir boşu boşuna kısa devre yapar, photon 5000 kelvin etkili mavi boyalı ampul kullanmıştım, gayet iyiydi, ayrıca da sisler karşı tarafın gözünü o kadar kolay kolay alabileceğini düşünmüyorum; abuk subuk bir renk olmasın yeter, insignianın farları karşıdan gelirken başlı başına bir küfür konusu olabiliyor zaten bir de muayene olayına gelince; ben beyaz sislerle muayeneden geçtim çok kere, şu anda da beyaz sis kullanıyorum, parklar ve sisleri yakınca güzel görünüyor, beyaz led ve beyaz ampul, güzel duruyor, bazısı için apaçivari olabilir, herkesin görüşü farklı, saygı duymak lazım... bu arada beyaz sisler siste görev yapmaz sisin içinde kaybolur, sis farının görevi önünü aydınlatmaktan çok karşıdan gelenin seni farketmesi, onun direkt halojen ışığı seni karşıdan gelen için farkettirici bir unsur olur, ama beyaz lamba bunu yapmaz, bir de şu anda bmw sis farları olarak beyaz led lambalar kullanıyor zaten, fabrika çıkışlı, o da ayrı bir durum

Yorum

sislere zenon atmak, deli mavi........ kusura bakmayında bunlar tofaş ağzı

Yorum

Ömer Faruk abime katılıyorum. Bende şuan sislerde H10 mavi boyalı ampül kullanıyorum. Beyaz yanıyor. Kısaları açtığımda sisleri zaten kapatıyorum. Gündüzleri park sis gezmek benimde hoşuma gidiyor, hem fark edilebilirliği arttıyor bence. Insignia gibi ağır bir aracı apaçi aracına çevirmeden orjinaline en yakın şekilde farklılıklar yapmak kesinlikle daha çok yakışıyor. Ağırlığını albenisini kaybetmeden sportiflik katıyor araca.

Yorum

İşleniyor...
                              X