Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turn push hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turn push hakkında

Arkadaşlar merhabalar.
    2009 16T cosmo flexy aracımdaki mevcut dvd 800 ü değiştirmek istiyorum.sebebine gelince navigasyon bilgilerini sildim ve Navi çalışmıyor.

Sorularım şunlar.
    -Konya'da navigasyonu tekrar yükleyip güncelleyebileceğim neresi var ( özkaymakta yok )
    -Tekrar yükletemezsem turn push tuşu ile uyumlu multimedya sistemi varmı ?

Teşekkürler...

Ynt: Turn push hakkında

Maalesef aracınızdaki orjinal DVD800 sistemine ne başka bir navigasyon programı yükleyebiliyorsunuz ne de DVD800 sistemini başka bir multimedya cihazı ile değiştirebiliyorsunuz.
    Benim aracımda da DVD800 var.Araçta beğenmediğim ve aldığıma pişman olduğum tek extra donanım.
    DVD800 soketleri farklı olduğu için piyasadaki OEM Multimedya Navi cihazlarının hiçbirisi DVD800 ile değiştirilemiyor.Beğenmeseniz de güncel olmayan orjinal navigasyon programını(Navteq) tekrar yükletip kullanmak zorundasınız.

Selamlar..
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Çok kötü bir durum. Cd400 ve cd300 olanların çoğu oem cihazlara geçti.

Yorum

Opel'in orijinal resmi sitesinden satın alıp yükleyebilirsiniz...
        1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Navigasyonu olmasa da DVD800 candır Orijinal her zaman daha iyi benim görüşüm. Arabadan navi kullanmaya alışamadım, sürekli telefon kullanıyorum
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Navigasyonu olmasa da DVD800 candır Orijinal her zaman daha iyi benim görüşüm. Arabadan navi kullanmaya alışamadım, sürekli telefon kullanıyorum
            +11111

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İstanbula gelirseniz Orjinal Cd bende var bayilerde de olması lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
              X