Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navimex 9903 HD Android 4.4.4 Kitkat OEM Navigasyon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navimex 9903 HD Android 4.4.4 Kitkat OEM Navigasyon

Herkese merhabalar,

Doğubanktan aldığım Navimex 9903 Android 4.4.4 Kitkat OEM montajını nihayet yaptırabildim Yukarıda kısa bir video ekledim,

-Cihazın dokunmatiği çok kaliteli ve çok akıcı. Standart tabletlerden hiç bir farkı yok.
    -Cihazda gelen IGO nun yanısıra Navitel pogramını ve güncel haritaları yükledim. İki farklı navigasyonum olmuş oldu.
    -USB çoklayıcı taktım sorunsuz çalışıyor. Hem müziklerin olduğu USB'yi hem Turkcell 3G VINN ' ı bağladım. İnternet sorunsuz çalışıyor.
    -Diledigğin Yerde uygulaması ile çok rahat tv izleniyor. Lig maçlarını bile izleyebiliyorum
    -Karasal TV fonksiyonu var ama tabi ki hiç bir yerde çekmiyor. Zaten internet üstü tv nedeni ile gerek de yok. Ankarada dikmen yakınlarında bile arama yaptım çıkmadı hiç biri=)
    -İlaveten araç kamerası ve geri görüş kamerası bağlanabiliyor ancak ben uğraşmadım. Çok sevmiyorum.
    -Aracın tüm fonksiyonları ile birebir uyumlu (klima, açık kapı bilgisi, arac ait motor bilgileri vb)

Şimdilik tek sıkıntım montaj esnasında sanırım flaşörün olduğu soketi tam takamadık. Flaşör çalışmıyor şu an. Onu da pazartesi halledeceğim artık.
    Bence bu sistemler WinCE tabanlı navigasyon sistemlerinden çok daha mantıklı fiyatları da yakın birbirine.

Sorusu olan ya da merak eden cevaplayabilirim. Herkese keyifli sürüşler dilerim =)

Ynt: Navimex 9903 HD Android 4.4.4 Kitkat OEM Navigasyon

ne zmndir bende arastirma icerisindeyim.merak ettigim fiyati ne kdr cihazin

Yorum

fiyatı pazarlık yapmanız lazım. kartla alışveriş nakite göre değişiyor. liste fiyatı 1400tl ancak pazarlıkla iniyor. aliexpress ebay de bile 400dolar ve 1 ay da gelmesi bekletiyor ve garanti vs yok. bana cihazı gönderdiler. montesini yaptık arızalı çıktı. gönderdik anında yenisini gönderdiler. yurtdışından gelen cihazlarda bunlar çok uğraştırır ve ciddi iyat farkı yok malesef.

Yorum

Güzel bir ürün Android olması istediğiniz programı yüklüyor olabilmeniz gayet güzel ver başarılı video içinde teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun. Multimedya cihazı arayanlara iyi bir alternatif.
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Ben de bugünlerde aynı cihazdan taktırmayı düşünüyorum.

Pazarlık yapıyorlar demişsiniz, keşke size ne kadar indiklerini de paylaşsaydınız. Bizim için de referans olurdu.

Bir kaç sorum var, kullanıcı gözüyle yanıtlarsanız sevinirim.

1. Herhangi bir sorun, takılma, kilitlenme vs yaşadınız mı?
            2. Navigasyon uygulaması açık mp3 dinlerken, navigasyondaki konuşma düzgün bir şekilde müziği kesip veriliyor mu?
            3. Kullanım pratiğinde kullanmadan akla gelmeyecek bir sıkıntı/olumsuzluk yaşadınız mı? (Örneğin bir cihaz açılışta sürekli navigasyonda son seçilen lokasyona götürecek şekilde açılıyormuş.) Orjinal teybin aradığınız bir özelliği var mı?
            4. Ses kalitesi orjinal teybe göre nasıl?

Bu arada bir yazılım mühendisi olarak cihaza belli başlı bir kaç uygulamayı yükledikten sonra bir daha çok gerekli olmadıkça uygulama yüklememenizi tavsiye ederim. Özellikle "beğenmezsem kaldırırım" tarzı yüklemeleri bu cihazda yapmamak gerekiyor çünkü -malum- android kolayca "şişen" bir işletim sistemi, cihazın donanımı ve kullanılan rom'un Çin işi olduğu düşünülürse, uygulama yükleme-kaldırma işlemleri sonrasında cihazda kısa süre içerisinde yavaşlama ve takılmalar yaşanacağı kaçınılmaz.

Yorum

Ufuk Bey, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ben de belli başlı bir kaç uygulama dşında yükleme yapmadım. Yapmayı da pek düşünmüyorum. Cihazı ben kartla 1300 tl ye aldım ancak nakitte 1200 tl ye kadar düşürüyorlar. Sorularınızı yanıtlamaya çalışayım,

-İlk montajda cihaz bir süre sonra kitlenip açılmadı bir daha. geri yollamak zorunda kaldım sağolsunlar çok ilgilendiler yazılımı eksik eklenmiş dediler. yenileyip gönderdiler. sonrasında en ufak bir sıkıntı yaşanmadı.
              -Navigason programının sesi ile, halihazırda çalan müziğin sesinin ayırımına siz karar veriyorsunuz. İsterseniz sesler birbirine karışıyor, isterseniz navigasyon sesi çıkarken sesi belirleyeceğiniz oranda kısıyor ya da tamamen kesiyor. yani burası size kalmış.
              -Teyp son açtığğınız hali ile sizi karşılamaya çalışıyor. GEnelde müzik radyo ya da video modu son açtığınız hali ile geliyor ancak navigasyon programını tekrardan açmanız gerekiyor. navigasyon programında ise eğer bir yer tanımlamışsanız orayı göstermeye devam ediyor. Opelin malum CD400 teybi çok kıt olduğu için bu cihazı taktırdığınızda çölde vaha bulmuşa dönyorsunuz bir eksiğini görmedim. tek eksiği kolçak altındaki usb girişi malesef çalışmıyor. ancak sorun değil. sd kart yuvasına taktığım 32gb kart çok hızlı bir şekilde çalışıyor ve şu an 10 gb mp3 10 gb da film + navigasyon datası olmasına ramen hiç şişme yapmıyor.
              -ses kalitesi en az orjinali kadar iyi ve aha güçlü.

Kısacası eğer böyle bir ürün düşünüyorsanız mutlaka android alın. gerçekten arabanın havası değişti çok güzel oldu. tavsiye ederim.

iyi yıllar dilerim

Yorum

Ben de ürünü aldım ve montajını yaptırdım.

Şimdilik memnunum, bir kaç soru işaretine de ben açıklık getirmek isterim:
                * Ses kalitesi artıyor deniyor ama öyle bir şey yok, şiddeti artıyor olabilir ama kalite olarak bir fark hissetmedim.
                * Açılış 30sn kadar sürüyor, kısa süreli yolculuklarda can sıkıcı olabiliyor ama bence can sıkacak bir bekleme değil. Hele araç dizelse zaten en az 1 dakika rölantide ısıtılması tavsiye ediliyor. Geri görüş kamerası bir kaç saniyede hazır oluyor ama aracı çalıştırır çalıştırmaz geri vitese takarsanız genelde kamera görüntüsü gelmiyor ya da gecikmeli geliyor. Bu arada Gmail, Here Maps vb uygulamalar yüklendi, açılış süresi ilk aldığımda sanki daha kısaydı.
                * Google Play Store çalışıyor, istediğiniz uygulamayı yükleyebiliyorsunuz. Genel olarak hızı hiç fena değil.
                * Ekran parlaklığı gündüz biraz yetersiz kalıyor, Renault'lardaki gibi ekran üstünde "şapka" olsaydı ekranın gündüz performansı çok daha iyi olurdu. (Tabii burada esas hata orjinal tasarımda, üretici de buna uygun üretmiş)

Yorum

Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun. Ben 9993HD android olmayan cihazı aldım yakın zamanda. Araca Aux'tan mı bağladınız bilmiyorum ama benim cihazi takan firma yetkilisi androidlerin aux'a bağlandığında sorun çıkardığını söylemişti. Gerçeklik payını bilemiyorum ve çok ta mantıklı gelmedi ama fikrinizi almak istedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
                    Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun. Ben 9993HD android olmayan cihazı aldım yakın zamanda. Araca Aux'tan mı bağladınız bilmiyorum ama benim cihazi takan firma yetkilisi androidlerin aux'a bağlandığında sorun çıkardığını söylemişti. Gerçeklik payını bilemiyorum ve çok ta mantıklı gelmedi ama fikrinizi almak istedim.
                    Bence sıkmış, başka firmaya yönelmeli

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
                      Bence sıkmış, başka firmaya yönelmeli
                      Ben taktırırken elinde olmadığı için böyle söylediğini düşünmüştüm ama aux bağlantısı yapılanlarda sorun olabilirmi diye de takılmıştı aklıma..,

Yorum

Montaj yapan şahıs bana aux kullanıp kullanmayacağımı sordu. Kabul etsem bağlayacaktı. Satan kişi ve monte ettiren kişiler farklı kişiler ama ikisi de böyle bir uyarı yapmadı. Ben de ekstra işçilik olmasın diye istemedim zaten. Şöyle bir düşündüm. zaten tamamen android bir arayüzüm var ne yapayım ki aux girişini?
                        Gerçekten alınabiliyorsa android almalı. Mevcut dgiturk üyeliğimi kullanarak, dün eşimle yalovadan ankaraya dönerken beşiktaş - başakşehir maçını neredeyse hiç takılmadan (tabiki burada turkcell 3g nin de hakkını vermek gerek) izledim. böyle becerileri olunca daha da seviliyor

Yorum

Joystik uyumlu mu peki ?

Yorum

bende turn push takılı değil. ama uyumlu olup olmayacağını bilmiyorum. muhtemelen uyumludur. tam entegre çalışıyor çünkü. olmasa da bu kadar işlevselliğin yanında o da olmayıversin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GORMURAT
                              Joystik uyumlu mu peki ?
                              Sonradan takılan Turn Push'larda çalışan tüm tuşlar ben de aynen çalışıyor ( Cihazım Android değil )

Yorum

İşleniyor...
                              X