Herkese merhabalar,
Doğubanktan aldığım Navimex 9903 Android 4.4.4 Kitkat OEM montajını nihayet yaptırabildim Yukarıda kısa bir video ekledim,
-Cihazın dokunmatiği çok kaliteli ve çok akıcı. Standart tabletlerden hiç bir farkı yok.
-Cihazda gelen IGO nun yanısıra Navitel pogramını ve güncel haritaları yükledim. İki farklı navigasyonum olmuş oldu.
-USB çoklayıcı taktım sorunsuz çalışıyor. Hem müziklerin olduğu USB'yi hem Turkcell 3G VINN ' ı bağladım. İnternet sorunsuz çalışıyor.
-Diledigğin Yerde uygulaması ile çok rahat tv izleniyor. Lig maçlarını bile izleyebiliyorum
-Karasal TV fonksiyonu var ama tabi ki hiç bir yerde çekmiyor. Zaten internet üstü tv nedeni ile gerek de yok. Ankarada dikmen yakınlarında bile arama yaptım çıkmadı hiç biri=)
-İlaveten araç kamerası ve geri görüş kamerası bağlanabiliyor ancak ben uğraşmadım. Çok sevmiyorum.
-Aracın tüm fonksiyonları ile birebir uyumlu (klima, açık kapı bilgisi, arac ait motor bilgileri vb)
Şimdilik tek sıkıntım montaj esnasında sanırım flaşörün olduğu soketi tam takamadık. Flaşör çalışmıyor şu an. Onu da pazartesi halledeceğim artık.
Bence bu sistemler WinCE tabanlı navigasyon sistemlerinden çok daha mantıklı fiyatları da yakın birbirine.
Sorusu olan ya da merak eden cevaplayabilirim. Herkese keyifli sürüşler dilerim =)
Yorum