Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navigasyon tercihi yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navigasyon tercihi yardım

İyi akşamlar aracıma navigasyon takmayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz marka şöyle donmayan dokunmatiği sağlam taktığıma değecek varmı bi cihaz önerebilceğiniZ.. youtubede gördüm navimex çok güzel bi cihaz android 4.4.4 kit kat lı çok seri dokunmatiğide hemen algılıyo dye tahmin ediyorum öyle gördüm daha doğrusu..lakin 1250 1350 civarında bi fiyatı var o kdr para vermek istemiyorum açıkçası ama almışkende güZel birşey olsun istiyorm

Ynt: Navigasyon tercihi yardım

Benim cihazı tavsiye ederim. Cortex işlemci var, Hd video oynatıyor, donmuyor, kapı açıksa gösteriyor, klima ayarlarıyla oynadığınızda gösteriyor., geri görüş kamerası falan standart zaten. Dokunmatiği telefon gibi. Bende alırken çok araştırdım, hatta gidip birebir baktım. Tırnakla çalışanları görünce bunu aldım. Tam f/p ürünü bence. Doğubanktan almıştım fiyatı 700 tl, montaj dahil. Arlox bu arada markası.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Kaptan kısa bi video çekip gönderebilme şansın Varmı..

Yorum

Geniş ekranlı güzel bi akıllı telefon düşündünüz mü? Sesli navigasyon ve multi medya olarak kullanılabilir. Teknik arıza da yapmaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
          Geniş ekranlı güzel bi akıllı telefon düşündünüz mü? Sesli navigasyon ve multi medya olarak kullanılabilir. Teknik arıza da yapmaz.
          yok abi ya amaç brazda orta göğsü dahada bi bol göstermek..şimdi hem telefonla hem arabayla uğraşılmıyo..

Yorum

Numaranı pm at, gönderirim.

Yorum

aynı videoyu ben de alabilir miyim =)

bu arada bende 7" tablet var navigasyon özellikli. şimdilik onu kullaıyorum. araç aparatı vs var ancak önümü kapatıyor ve görüş eksiltiyor. kesinlikle in-dash olmalı bu ekranlar. harici ekranlar görüş açısını çok kapatıyor.

Yorum

Numaranızı pm atın, yarın gönderiyim

Yorum

İşleniyor...
                X