İyi akşamlar aracıma navigasyon takmayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz marka şöyle donmayan dokunmatiği sağlam taktığıma değecek varmı bi cihaz önerebilceğiniZ.. youtubede gördüm navimex çok güzel bi cihaz android 4.4.4 kit kat lı çok seri dokunmatiğide hemen algılıyo dye tahmin ediyorum öyle gördüm daha doğrusu..lakin 1250 1350 civarında bi fiyatı var o kdr para vermek istemiyorum açıkçası ama almışkende güZel birşey olsun istiyorm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Navigasyon tercihi yardım
Collapse
X
-
Ynt: Navigasyon tercihi yardım
Benim cihazı tavsiye ederim. Cortex işlemci var, Hd video oynatıyor, donmuyor, kapı açıksa gösteriyor, klima ayarlarıyla oynadığınızda gösteriyor., geri görüş kamerası falan standart zaten. Dokunmatiği telefon gibi. Bende alırken çok araştırdım, hatta gidip birebir baktım. Tırnakla çalışanları görünce bunu aldım. Tam f/p ürünü bence. Doğubanktan almıştım fiyatı 700 tl, montaj dahil. Arlox bu arada markası.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
-
Ynt: Navigasyon tercihi yardım
Orjinal yazı sahibi: balkesGeniş ekranlı güzel bi akıllı telefon düşündünüz mü? Sesli navigasyon ve multi medya olarak kullanılabilir. Teknik arıza da yapmaz.
Yorum
Yorum