Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Necvox taktırdım yardım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Necvox taktırdım yardım?

Bugün necvox p 1032 taktırdım aracıma.Ancak direksiyondan ses açma kapama gibi özelllikleri aktif edemedim.bir de aracın yol bilgisayarı menüsü ingilizce oldu.nasıl düzeltebilirim?

Ynt: Necvox taktırdım yardım?

geçmş olsun öncelikle, bende de 2015 cosmo var necvox takılı üzerinde, direksiyon kumandaları çalışıyor fakat dili İspanyolca ve düzelmiyormuş
    Türkçe yaptırabilirseniz bana da haber verin ben yaptırabilirsem size haber vereyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: semihua28
      Bugün necvox p 1032 taktırdım aracıma.Ancak direksiyondan ses açma kapama gibi özelllikleri aktif edemedim.bir de aracın yol bilgisayarı menüsü ingilizce oldu.nasıl düzeltebilirim?
      Ben de bahse konu cihazı geçen sene düzce ilinde bulunan opel servisinde taktirdim tüm özellikleri çalışıyor sadece tahc pet çalışmıyor ayrica yol bilgisayari menusu de turkce hic sikinti yok düzce ilindeki necvox bayisini ararsanız size yardımcı olurlar sanırım cihazdan ben çok memnunum.
      Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

Yorum

Bu tarz ürünlerde fabrika ayarlarına dönüşte ve aracın dilini değiştirirseniz geri dönüş zor oluyor. Nedeni ise cihazlar araçla birebir uyumlu değil. Kısaca şöyle özetleyeyim; aracın dili Türkçe ve siz eski cihazı Türkçe olarak söküp yerine oem cihaz takınca aracın dili yine Türkçe kalıyor. Siz oem cihaz üzerinden aracı diline müdahale ederseniz Türkçe dil desteği olmadığı için İngilizce veya farklı bir dilde kalıyor. Oem cihazın ise Türkçe desteği var onu Türkçe kullanabilirsiniz. Çözüme gelince; oem cihazı söküp, eski cihazı takacaksınız. Aracın dilini Türkçe'ye çevirip, eski cihazınızı sökeceksiniz. Tekrardan oem cihazınızı takarsanız dil sorunuzu aşmış olursunuz. Dikkat etmeniz gereken şey aracın dilini değiştirmemek ve cihazı fabrika ayarlarına döndermemek. Piyasadaki bu tarz cihazlarda genelde böyle çalışıyor, sizin ki de muhtemelen böyledir.

Yorum

İşleniyor...
        X