Arkadaşlar merhaba bu hafta 2010 insignia 1.6t edition aldık ama araçta cd changer var mı bilmiyorum aracta sonradan takilma multimedya sistemi var yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 editonda cd changer var mı?
Collapse
X
-
Ynt: 2010 editonda cd changer var mı?
Edition'larda durum ne çok iyi bilmiyorum ama, Insignia'larda CD Changer orjinal olarak bulunmaz. CD, DVD, USB ve AUX bulunur bazı paketlerinde. iPod, flash disk vs. takıp MP3 dinleyebildiğiniz için 6'lı CD changer vs gibi eski teknolojiler bulunmaz. 6 tane cd yerine bir tane DVD takar paşalar gibi dinlersiniz eğer USB flash diskiniz, iPod'unuz, akıllı telefonunuz vs. yoksa. Ama herhalde vardır Selamlar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Ben düzelteyim aslında bulunur, genel olarak kullanılan müzik sistemi CD400'dür ve sizdeki bu ise onda CD changer yok ama eğer Ses sisteminiz CDC400 ise (ki ender de olsa bazı araçlarda bu var) o zaman 6'lı CD changer mevcut
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Kolçak içinde usb girişi var ise cihazınız CD400'dür. CD çevirici yoktur aracınızda. Multimedia sisteminizin ayrıca bir usb çıkışı var ise(genelde torpido içerisnde olur) muhtemelen kolçak altındaki usb girişiniz çalışmıyordur.
Yorum
-
Insignialarda Orjinalde Cd Changerlı olarak gelen modeller var cd400-300 lerde de gelişmiş multi medya olanlar yani cd 500 ve dvd800 lerde yok
Bu arada aracınızda Oem multi medya ürün var ise onda da yoktur extra ilave edilmemiş ise yukarıda arkadaşımın dediği gibi MP3 formatı CD changer ları yok olmasına sebep oldu.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Varmış demek ben de öğrenmiş oldum ihihi2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum