Opel 'nihayet' büyük bir ayıbını telafi etmiş olacak.Beni de bugün arayıp güncellemeyi nerede yaptırmak istediğimi sordular.Yarın veya öbürgün uygulama yapılacakmış. Ama,öyle geç ve güç oldu ki sevinemedim desem yalan olmaz(
şu güncellemeyi bir de ÜCRETSİZ yapsalar ne vardı yani.. evet ayıbını telafi etti Opel sağolsun varolsun ama ücretli yaparak bence daha da ayıp etti... güncelleme başı 50 TL ne demek yahu
3 senedir yapılmadı yapılmadı şimdi araçların garantisi bitti satışa geldiğinden bu yana... şimdi getirdiler güncellemeyi o da 50 TL ücret araba başı...
Arkadaslar daha oncede yazdim guncellemer ucretsiz. Ben isparta da yaptirdim ucret vermedim. Alan bayilerde kendi istegi uzerine yapiyorlar direkt pork turkiye to arayip sikayet edin ve hicbir ucret odemeyin.
şu güncellemeyi bir de ÜCRETSİZ yapsalar ne vardı yani.. evet ayıbını telafi etti Opel sağolsun varolsun ama ücretli yaparak bence daha da ayıp etti... güncelleme başı 50 TL ne demek yahu
3 senedir yapılmadı yapılmadı şimdi araçların garantisi bitti satışa geldiğinden bu yana... şimdi getirdiler güncellemeyi o da 50 TL ücret araba başı...
Güncelleme için herhangi bir nam altında ücret talep edilmiyor.
Ben bugün uygulama yaptırdım ,hiçbir şey istemediler.
Bugün itibariyle, Ankara Reis Otomotiv'de güncelleme yaptırdım, herhangi bir ücret talep etmediler.
Bu vesile ile Müşteri temsilcisi Çiğdem hanıma çok teşekkür ederim.
Yorum