Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 Harita Güncelleme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: DVD800 Harita Güncelleme

İkitelli köprülü kavşağın bazı kızımları halen yok İnşa edilmemiş gibi...En dandik navigasyonda bile var artık ,
    34 SEK 33

Yorum

Ne güzel demek ki bir navigasyon cihazı almak daha iyi olacak...
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Haklısın abi, zaten DVD800 'den değilde telefondan bakıyoruz . DVD800'de orada görüntü duruyor işte...
        34 SEK 33

Yorum

Aynen öyle. Neyse sorun değil ben güncellemenin ne kadar yeterli olduğunu göreyim istedim. Niyetim zaten Tomtom navigasyon almaktı. Araştımaya başlayayım iyi bir navigasyon cihazı
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

bu arabaya bu navigasyon yakışmadı gitti...
            34 SEK 33

Yorum

Cihazimi bekliyorum, Iphonedaki tomtom Navigasyonu aracin ekranina aktaracagim

Yorum

Mümkün mü böyle birşey ?
                34 SEK 33

Yorum

Mumkun

Yorum

O zaman benden size sonsuz destek ...Maddi manevi yanınızdayım.
                    34 SEK 33

Yorum

cumartesi bir aksilik olmazsa denemeleri yapip yazarim size. cihazim cuma gunu gelecek.

Yorum

Haftasonu Ayvalık tarafına gittim , ve navigasyonu kullanmak istedim . Aman Allahım tam bir fiyasko. Neyse ki İstanbul diğer yerlere nispeten detaylı. Ayvalık 'ta cadde arayacağım yok ne mümkün. Sizden haber bekliyorum Çağrı bey.
                        34 SEK 33

Yorum

Geçen hafta sonu İzmir Sürtaş ta navigasyon güncellemsini yaptırdım.Sağolsunlar randevu almadığım halde işimi gördüler.Sürtaş'a ayrıca teşekkür edrim.Şuana kadar dvd800'ü iki kez güncelleme yaptırdım ve enson olan ikinci güncelleme gerçekten çok kapsamlı bir güncelleme oldu.Çoğu yok olan yollar ve şehirler şimdi var.İlk incelememde örneğin,izmir Seferihisar Gümüldür Kuşadası yolu yokken şimdi var.Aydın Çine Yatağan yolu yokken şimdi var.Bursa Balıkesir yolunun bir kısmı yokken şimdi var.Avrupa otobanından Tekirdağ sapağındaki yol yokken şimdi var.Hatta bazı yerlerde o kadar detaya inilmiş ki, Bafagölü Milas yoluna paralel olan Akbül -Kazıklı-Gürcamlar-Bodrum köy yolu bile işlenmiş.Eksik gördüğüm adres girişinde sokak kavşak girişleri aktifken olurken No kısmı hala aktif değil.Kısacası çok yeni yapılmış yollar güncellemede yokken,tüm yollar ve şehirler artık dvd 800 de mevcut diyebiliriz.Sadece detaylı bir adres kirişinde yetersiz kalabilir.Ama bundan sonraki güncellemede de onunda yapacaklarına eminim.
                          INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                          20" jant
                          infinity
                          DVD 800
                          Sunroof
                          Deri koltuk

Yorum

SAMSUN da hala yok son güncelleme, en yakın Ordu da yokmuş.
                            Ne zaman gelecegini bilmiyorlar. Haberleri yok yeni güncellemeden. Baska sehirlerdeki servislerde varmış dedim mümkün değil gelirse heryere gelir dediler. Ben de siz bilmiyorsunuz dedim. Ama fazlada tartışmadım. SAMSUN a en yakın nerede var acaba bu son güncelleme? Ya da kendimizin yukleyebilecegi bir yol bulabilir miyiz? Dosya paylaşımı vs yöntemiyle. Saygılar.
                            Aslen galatasaraylıyım.
                            Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

Aslında İzmir dede her serviste yok.Daha önce İzmir Arkas'a da sordum güncelleme geldi mi diye.Fakat olumsuz cevap aldım.Gültekin bey buradan güncellemenin geldiğini söyleyince haberim oldu.
                              INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                              20" jant
                              infinity
                              DVD 800
                              Sunroof
                              Deri koltuk

Yorum

cd500/dvd800 için 2009 ve Yukarısı için Opel Ataköye Cd ler gelmiş bu gün canlısını gördüm 186 mb Türkiye haritası var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X