Arkadaslar,
Yakında 2. Navigasyon cihazını getiriyorum. Bu cihaz mevcut ekranda dokunmatik olarak kullanılabilecek. İster İGO, tomtom, Navigon vs navileri bu cihazla kullanabilecegiz.
Su an cihaz gelmek üzere, geldigi gibi size test sonuçlarını görüntülü olarak aktaracağım.
Biraz daha bekleyin.
arkadaşlar bu son diyerek bu sefer opeli tel ile aradım01.12.2011 de dvd800 navi güncellemesi için yaşadığım şehir ısparta haritada yok bu masıl iştir. arabayı alalı 1,5 yıl oldu hala aynı masalımı dinleyeceğiz diye bu konuda çok şikayet aldıklarını ve harita güncellemesinin hollandada yapıldığını ve büyük ihtimalle ocak ayında servislere güncelleme cd lerini göndereceklerini söyledi ilgili arkadaş o yüzden güncelleme için fazla heyecanlanmayın bakalım kaç ocak ayı daha bekleriz.
ben artık opelden ümidi kestim özkan beyin getireceği cihazı bekliyorum. özkan bey kulakların çınlamıştır inşallah ayrıca oğlun için geç oldu ama allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Arkadaslar,
Yakında 2. Navigasyon cihazını getiriyorum. Bu cihaz mevcut ekranda dokunmatik olarak kullanılabilecek. İster İGO, tomtom, Navigon vs navileri bu cihazla kullanabilecegiz.
Su an cihaz gelmek üzere, geldigi gibi size test sonuçlarını görüntülü olarak aktaracağım.
Biraz daha bekleyin.
Özkan bey,
Umarım olumlu sonuç alırsınız..Merakla bekliyoruz..
Arkadaşlar harita güncellemeleri ile ilgili olarak Opel Türkiye ile görüşme yaptım. Telefondaki bayan arkadaş Harita Genel Müdürlüğünde haritaların onaylanmasının uzun sürdüğünü, fakat şu an için onay alındığını ve haritaların cd'lere basılması için Almanya'ya gönderildiği bilgisini verdi. CD'ler yazıldıktan sonra Türkiye'deki servislere dağıtımı yapılacakmış. Peki bu ne kadar sürer dedim. Kesin bir süre veremeyeceğini söyledi. 1yıl sürmesin dedim. Yok o kadar sürmez dedi bilgilerinize...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Arkadaşlar harita güncellemeleri ile ilgili olarak Opel Türkiye ile görüşme yaptım. Telefondaki bayan arkadaş Harita Genel Müdürlüğünde haritaların onaylanmasının uzun sürdüğünü, fakat şu an için onay alındığını ve haritaların cd'lere basılması için Almanya'ya gönderildiği bilgisini verdi. CD'ler yazıldıktan sonra Türkiye'deki servislere dağıtımı yapılacakmış. Peki bu ne kadar sürer dedim. Kesin bir süre veremeyeceğini söyledi. 1yıl sürmesin dedim. Yok o kadar sürmez dedi bilgilerinize...
Bu güncel ve sevindirici bilgi için teşekkürler.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
inşallah bayağı bir güncelleme olmuştur havada gıtmekten kurtuluruz Sevindirici bir haber teşekkürler
inşallah bayağı bir güncelleme olmuştur havada gıtmekten kurtuluruz Sevindirici bir haber teşekkürler
Uçaklar havada gider Dr um
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum