Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 Harita Güncelleme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: DVD800 HARİTA GÜNCELLEME

ihihi
    2015 leon fr

Yorum

DVD800 güncellenene kadar,ben arabamı güncellemezsem iyidir
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        Cemil abi DVD 800 harita güncellemeleri bildiğim kadarıyla modellere göre değişiyor 2010 a güncelleme çıkıyor 2009'a çıkmıyor böyle saçma işler var
        Yeni beklenen güncellemede 2009 lar içinde var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kurtar bizi boşlukta gitmekten Opel Türkiye
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Arkadaslar,
            Yakında 2. Navigasyon cihazını getiriyorum. Bu cihaz mevcut ekranda dokunmatik olarak kullanılabilecek. İster İGO, tomtom, Navigon vs navileri bu cihazla kullanabilecegiz.
            Su an cihaz gelmek üzere, geldigi gibi size test sonuçlarını görüntülü olarak aktaracağım.
            Biraz daha bekleyin.

Yorum

arkadaşlar bu son diyerek bu sefer opeli tel ile aradım01.12.2011 de dvd800 navi güncellemesi için yaşadığım şehir ısparta haritada yok bu masıl iştir. arabayı alalı 1,5 yıl oldu hala aynı masalımı dinleyeceğiz diye bu konuda çok şikayet aldıklarını ve harita güncellemesinin hollandada yapıldığını ve büyük ihtimalle ocak ayında servislere güncelleme cd lerini göndereceklerini söyledi ilgili arkadaş o yüzden güncelleme için fazla heyecanlanmayın bakalım kaç ocak ayı daha bekleriz.
              2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

ben artık opelden ümidi kestim özkan beyin getireceği cihazı bekliyorum. özkan bey kulakların çınlamıştır inşallah ayrıca oğlun için geç oldu ama allah analı babalı büyütmek nasip etsin
                2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
                  Arkadaslar,
                  Yakında 2. Navigasyon cihazını getiriyorum. Bu cihaz mevcut ekranda dokunmatik olarak kullanılabilecek. İster İGO, tomtom, Navigon vs navileri bu cihazla kullanabilecegiz.
                  Su an cihaz gelmek üzere, geldigi gibi size test sonuçlarını görüntülü olarak aktaracağım.
                  Biraz daha bekleyin.
                  Özkan bey,

Umarım olumlu sonuç alırsınız..Merakla bekliyoruz..

Selamlar..
                  2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Ynt: OPEL TÜRKİYE DEN CEVAP GELDİ...

Merhabalar...

Facebook taki "OPEL TÜRKİYE" sayfasına DVD800 ile ilgili yazmış olduğum şikayete cevap yazmışlar;

/qoute/

navigasyon cd leri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, Şubat ayında problem çözülmüş olacak ve bilgilendirmesi yapılacaktır. Teşekkürler.

/unqoute/

Lütfedip cevap yazmaları dahi birkaç gün sürdü..Kısmen başarı sayılır..Diğer arkadaşları da aynı şekilde şikayetlerini dile getirmeye davet ediyorum..

SELAMLAR...
                    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

• Ynt: DVD800 HARİTA GÜNCELLEME

Bu herhalde 22. "yakında geliyor" cevabiydi. Artık 3'er ay 3'er ay sallanıyoruz
                      1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                      Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Arkadaşlar harita güncellemeleri ile ilgili olarak Opel Türkiye ile görüşme yaptım. Telefondaki bayan arkadaş Harita Genel Müdürlüğünde haritaların onaylanmasının uzun sürdüğünü, fakat şu an için onay alındığını ve haritaların cd'lere basılması için Almanya'ya gönderildiği bilgisini verdi. CD'ler yazıldıktan sonra Türkiye'deki servislere dağıtımı yapılacakmış. Peki bu ne kadar sürer dedim. Kesin bir süre veremeyeceğini söyledi. 1yıl sürmesin dedim. Yok o kadar sürmez dedi bilgilerinize...
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                          Arkadaşlar harita güncellemeleri ile ilgili olarak Opel Türkiye ile görüşme yaptım. Telefondaki bayan arkadaş Harita Genel Müdürlüğünde haritaların onaylanmasının uzun sürdüğünü, fakat şu an için onay alındığını ve haritaların cd'lere basılması için Almanya'ya gönderildiği bilgisini verdi. CD'ler yazıldıktan sonra Türkiye'deki servislere dağıtımı yapılacakmış. Peki bu ne kadar sürer dedim. Kesin bir süre veremeyeceğini söyledi. 1yıl sürmesin dedim. Yok o kadar sürmez dedi bilgilerinize...
                          Bu güncel ve sevindirici bilgi için teşekkürler.
                          1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                          Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

İnsallah Opel Türkiye doğru söylüyordur. Paylasım icin tesekkurler Kadir Abi
                            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

inşallah bayağı bir güncelleme olmuştur havada gıtmekten kurtuluruz Sevindirici bir haber teşekkürler
                              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                                inşallah bayağı bir güncelleme olmuştur havada gıtmekten kurtuluruz Sevindirici bir haber teşekkürler
                                Uçaklar havada gider Dr um
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X