Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 Harita Güncelleme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: DVD800 HARİTA GÜNCELLEME

geç cevap için özür dilerim 4-5 gündür İstanbul'daydım. Beni salı günü aradılar çalışmaları varmış ama henüz güncellemeleri mevcut değilmiş, her hangi bir zaman söyleyin ne zaman çıkar güncelleme dedim tarih veremiyoruz dediler...
    2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
    2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Walla ben de Almanyaya mesaj attım zehir zemberek. Türkiyeden gizli numaradan bir bayan aradı beni. Bize yönlendirdiler mailinizi falan diye garip tavırlarla. Güncelleme için extra bir bilgi olmadığını konunun almanya opel tarafından değerlendirildiğini söyledi. Ben de dedimki hani karayolları genel müd. idi anlaşma olacaktı diyodunuz dedim o da kem küm etti. Valla ben de sinirlenip kapattım yüzüne. Sürekli abuk subuk oyalamalar. Yazık yahu.
      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
        Bu sayfayı daha önce gönderdiğimde DVD 800 için güncelleme cd'si yoktu. Ama şimdi var. Bu cd'deki haritalar bizimkinin güncel hali ise yurtdışından getirtebilirim. Konu ile ilgili bilgisiolan benimle paylaşırsa sevinirim...
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

bundan bi iş çıkmaz artık bu hafta elecro wordte kampanya var navitec marka 200tlnavigasyon cihazı 99 tl onu alacam babam kullanıyor süper patika yolları bile gösteriyor hemde türkçe sesli ömür boyu ücretsiz güncelleme benim aracın navigasyonunu üzerine koyacm fotoğrafını çekip opel almanyaya yollayacam artık iki sefer mail attım ne arayan var ne soran
          2015 leon fr

Yorum

valla en son bu DVD 800 ekranını söküp gidip FLY ya da CycLone falan taktıracam. Turn-Push u bırakırım o da ışığı yansın durdun öyle neydem

3 yıldır bir güncelleme yapılmadı araçlarımıza. hatrı sayılır paralar ödeyerek opsiyon alıyoruz ama o da yarım yamalak iş görüyor.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

DVD800 sökülüp Fly-Cyclone takılamıyor.

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
              valla en son bu DVD 800 ekranını söküp gidip FLY ya da CycLone falan taktıracam. Turn-Push u bırakırım o da ışığı yansın durdun öyle neydem

3 yıldır bir güncelleme yapılmadı araçlarımıza. hatrı sayılır paralar ödeyerek opsiyon alıyoruz ama o da yarım yamalak iş görüyor.
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bir alttaki konuda belirttiğim android cihazı araca bağlayabilirsem android marketten istediğimiz navigayon programını indirip kullanabiliriz 3g modemle.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                  Bir alttaki konuda belirttiğim android cihazı araca bağlayabilirsem android marketten istediğimiz navigayon programını indirip kullanabiliriz 3g modemle.
                  Iphone varsa 3G modem olmadan interneti paylastirirsaniz yine cihaza interneti Iphone'dan saglayabilirsiniz.

Yorum

İnterneti sağlamada sıkıntı yok cihaz üzerindeki usb sayesinde 3g modem takılabiliyor.Sıkıntı kompozit,s-video bağlantılarında.

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI

Yorum

MERHABA BENDE DVD800 İLE İLGİLİ SIKINTILARIM VAR GÖRDÜĞÜM KADARI İLE MİNİ BİLGİSAYAR BAĞLAYARAK MEVCUT DVD800 İLİ İNTERNETE GİRMEK İSTİYORSUNUZ 3G MODEMLE BANADA BU KONUDA YARDIMCI OLRSANIZ SEVİNİRİM 05426291002 KUBİLAY TAKIR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubilaytakır
                        MERHABA BENDE DVD800 İLE İLGİLİ SIKINTILARIM VAR GÖRDÜĞÜM KADARI İLE MİNİ BİLGİSAYAR BAĞLAYARAK MEVCUT DVD800 İLİ İNTERNETE GİRMEK İSTİYORSUNUZ 3G MODEMLE BANADA BU KONUDA YARDIMCI OLRSANIZ SEVİNİRİM 05426291002 KUBİLAY TAKIR
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Yakında Güncellemeler gelir sabır edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben güncellemelerin geleceğini düşünmüyorum.Bu post'umda tarih ve saat var.İlerde elimde demiştim diye kanıt olur.
                            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubilaytakır
                              Kubilay bey,öncelikle bir arayüz tedarik etmeniz lazım DVD800 ekranına görüntü verebilmek için.Ondan sonra artık bu cihazdan inrefaceye nasıl bağlantı yapabiliriz onu bulmamız lazım.

Ellere yar oldu
                              2.0 CDTI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Yakında Güncellemeler gelir sabır edin

Fatih hocam sende çok iyi niyetlisin. Bende umudumu kaybettim artık. Şubat ayında gelir demişlerdi, şimdi sanki hiç böyle bir şey konuşulmamış gibi davranıyorlar...
                                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                                X