15000 bin bakmı yenı yaptırdım aracım alındığı günden beri ilk kez servise 15000 bin bakımı için giti..DVD 800 için Navi güncellemesini biz söylemeden yapıyorlarmı ? unutum yormayı
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Şu navigasyon sorununu aşağıdaki linkte bulunan DVD ile çözmek mümkün mü acaba çünkü bu haliyle hiçbir işe yaramıyor.
Ya da elinde bu cd den bulunan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
Saygılar
Aslında benim merak ettiğim özellikle İstanbul da oturan arkadaşlardan elinde güncel harita cd si olan arkadaşım var mı onu merak ediyorum. Eğer varsa yardımcı olabilir mi?
Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin. Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
sevgili forum uyeleri ben 2013 INSIGNIA SPORT TOURER ECO FLEX sahibiyim.aracin uzerinde nav 800 var.dvd nasil seyredebilirim?aux cikisindan nasil faydalanabilirim.birde aracin farlari normal ben sadece gunduz farini xenon veya led lamba ile degistirebilirmiyim.onereceginiz bir marka veya bir link var mi?simdiden tesekkurler....
Yorum