Mehmet beyin söylediği gibi yıl a göre cd ler geliyor birden fazla araca yüklenebiliyor yakında opel Türkiye tarafından piyasaya sürürlecek diye biliyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
servisten bi arkadaş bir tane dvd olduğunu söyledi diye hatırlıyorum bu güncelleme işinde alınacaksa ortak dvd bende varım.Cadde sokaktan geçtim bazı ilçeler yok resmen bursa-iznik mesala...
2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
servisten bi arkadaş bir tane dvd olduğunu söyledi diye hatırlıyorum bu güncelleme işinde alınacaksa ortak dvd bende varım.Cadde sokaktan geçtim bazı ilçeler yok resmen bursa-iznik mesala...
Bursa karacabey, kemalpaşa bunların hiçbiri yok... Biga yok, yenişehir yolu yok...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
arkadaşalr benim bahsettiim dvd şaşi numaraları bu şekildeo lanalr için zaten W0Lxxxxxx9xxxxxxx izmirde olan varsa görüşürüz başka yerden almak isteyen arkadaşlar varsa yine görüşebiliriz
Arkadaşlar abiler varsa hakkaten böyle bi iş istanbul ankara izmir falan organize edelimde en azından daha güncel cihazlar kullanalım .Sanırım özellikle 2009 larda eksik daha fazla.Benim eski araçtan kalma pirana navigasyonda erzurumdaki en ücra köy yolları dahi vardı onu takıcam arabayada mahallede üstüme gülerler diye takmıyorum
2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Arkadaşlar abiler varsa hakkaten böyle bi iş istanbul ankara izmir falan organize edelimde en azından daha güncel cihazlar kullanalım .Sanırım özellikle 2009 larda eksik daha fazla.Benim eski araçtan kalma pirana navigasyonda erzurumdaki en ücra köy yolları dahi vardı onu takıcam arabayada mahallede üstüme gülerler diye takmıyorum
Bu gün trafikte seni gördüm korna çaldım ama görmedin Okmeydanına doğru çıkıyordun trafikte dur kalk yapıyordun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
abi doğrudur ben işteydim araç babamdaydı bursaya gideceğini söylemişti çocuklarla.Bende gezerken bütün insigniaların içine bakıyorum siteden kimse varmı diye bigün biri inip saldırcak bu gidişle bi insigniateam çıkartması basayım kendimede en azından rengimiz belli olsun
nar çiçeği kırmızı diye geçiyor bide power red var o ciyak ama bence,alırken tereddüt ettik kırmızı insignia? falan diyede alıştım artık iyimi kötümü abi objektif bi yorum alabilirmiyim
Yorum