Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 Harita Güncelleme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: DVD800 HARİTA GÜNCELLEME

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
    Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Yakında Güncellemeler gelir sabır edin

Fatih hocam sende çok iyi niyetlisin. Bende umudumu kaybettim artık. Şubat ayında gelir demişlerdi, şimdi sanki hiç böyle bir şey konuşulmamış gibi davranıyorlar...
    Bence umidini yitirme

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

KAdir Bey le aynı fikirdeyim Sanki şubatta kesin gibi konuşuyorlardı ama en son telefon konuşmamızda hiç öyle bişeyden bahsetmiyorlardı. Öyle bişey dememiş gibi konuşuyorlardı. Ya ne bileyim birileri benim bişeyimden bu kadar şikayet etse ben ne gerekiyorsa yapardım. Anlamadım ben bu Opeli yahu. İşin içinde başka bir iş mi var acaba
      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bence tamamen sorumsuzluktan kaynaklanıyor.
        2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
          Yakında Güncellemeler gelir sabır edin

Fatih hocam sende çok iyi niyetlisin. Bende umudumu kaybettim artık. Şubat ayında gelir demişlerdi, şimdi sanki hiç böyle bir şey konuşulmamış gibi davranıyorlar...
          Bence umidini yitirme
          Bir sonra ki alacağım İnsignia'ya yetişir herhalde diye düşünüyorum
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
            KAdir Bey le aynı fikirdeyim Sanki şubatta kesin gibi konuşuyorlardı ama en son telefon konuşmamızda hiç öyle bişeyden bahsetmiyorlardı. Öyle bişey dememiş gibi konuşuyorlardı. Ya ne bileyim birileri benim bişeyimden bu kadar şikayet etse ben ne gerekiyorsa yapardım. Anlamadım ben bu Opeli yahu. İşin içinde başka bir iş mi var acaba
            +1
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mayday
              Bence tamamen sorumsuzluktan kaynaklanıyor.
              Sorumluluk ve opel aynı cümle de pek sık kullanılmıyor

Yorum

kadir abi yurt disindan getirde bilirim demissin burada gayet guzel calisiyor ama tr girince malesef calismiyor beylik duzundeki migrosu bile gostermiyor ama burada dere tepe cok guzel gosteriyor cok net dvd 800 alisinca tomtomlari o tarz seyleri anlamam cok zor oluyor is geregi baska arac kullandigim zaman onlarda tomtom tarzi seyler var bazen bulamiya biliyorum yanyollari ayirt edemiyor bence turkiye opelin hatasi
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

abi haritalar ayrı ayrı hazırlanıyor, sizin ordaki arabalara yüklenen harita sadece Fransa ve extradan belki birkaç ülkeyi daha kapsar ama içinde Türkiye olmaz.
                  burdaki haritalarda da Türkiye ve birkaç çevre ülke olur, daha ilerisi olmaz. harita dvd'leri bölgelere ayrılmış şekilde satılıp yükleniyor araçlara
                  InsigniaTEAM

Yorum

cagricim dvd 800 20 fazla ulke var bu ulkeler icinde turkiyede var 600 lerde sadece o ulkenin haritasi var 800 LE 600 arasindaki fark o yarin video sunu cekeyim de yuklemesini bilmiyorum
                    BMW 530 D gran turismo

Yorum

Navteq Firmasının haritaları çok detaylı ama Türkiye gönderilen haritalar çok zayıf beklenen güncelleme Cd leri gelince bakacağız inşallah detaylı bir harita olur

Yorum

inslh istediginiz gibi gelir fatih abi
                        BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                          inslh istediginiz gibi gelir fatih abi
                          İnşallah çok Yakında gelir

Yorum

cagricim dvd 800 20 fazla ulke var bu ulkeler icinde turkiyede var 600 lerde sadece o ulkenin haritasi var 800 LE 600 arasindaki fark o yarin video sunu cekeyim de yuklemesini bilmiyorum
                            o zaman benim incelediğim dvd800'ün haritası güncel değildi muhtemelen ama ya internette, ya araç torpidosunda yada serviste nerede gördüğümü tam hatırlamıyorumda dvd üstünde küçük kutu içinde tek ülke simgesi olduğunu, birde ayrı bir dvd'de birsürü ülke simgesi olduğunu hatırlıyorum.
                            Opel'in sitesine bakılırsa dediğin gibi DVD800'de sadece tüm Avrupa'yı kapsayan harita var, CD500 ve Navi600 için tek ülke kapsayan seçenekler var;

navteq'de de şöyle birşey var ama güncel mi değilmi bilmiyorum, başlığa bakılırsa Opel'in bahsettiği güncelleme olabilir

(DVD800 MY2009/2010 Europe v.2012/2013)
                            This map update is only compatible with DVD800 navigation systems of model year 2009 or 2010 cars. Please check your vehicle identification number (VIN) – model years 2009 or 2010 are characterized by 9 or A on the 10th digit. Example: W0Lxxxxxx9xxxxxxx or W0LxxxxxxAxxxxxxx

This fully updated DVD is the perfect partner if you're driving in Europe for either business or pleasure. It includes maps for 36 European countries. Clear and rich maps of all significant roads, thousands of points of interest from golf courses to theatres, and from hotels to car parks – this latest edition NAVTEQ digital map is the perfect driving companion.

With this DVD, you can also receive Traffic Message Channel codes on motorways in Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, The Netherlands, Spain, Sweden and Switzerland.

videoyu bana ulaştırırsan hallederiz abi
                            InsigniaTEAM

Yorum

tek ulke gordugun muhtemelen cd 600 haritasini gormussundur coklu gordugunde dvd 800 dur navteq tr haritasi guncel degil simdiki bmw leri bilmiyorum da eski 1999 bmw lerde navteq kullaniyor du baskonsolosta vardi da ondan biliyorum tr calismiyor diyordu yarin video yu cekirim
                              BMW 530 D gran turismo

Yorum

kadir abi yurt disindan getirde bilirim demissin burada gayet guzel calisiyor ama tr girince malesef calismiyor beylik duzundeki migrosu bile gostermiyor ama burada dere tepe cok guzel gosteriyor cok net dvd 800 alisinca tomtomlari o tarz seyleri anlamam cok zor oluyor is geregi baska arac kullandigim zaman onlarda tomtom tarzi seyler var bazen bulamiya biliyorum yanyollari ayirt edemiyor bence turkiye opelin hatasi
                                Yan yolları değil Türkiye'nin en çok kullanılan ve tamamı çift yol olan İstanbul-İzmir yolunun bir kısmı yok haritada... Bandırma-Biga yolu yok. Pozantı-Adana otobanı yok... Biz yanyolları geçtik Anayollar olsun bari ...

Yorum

İşleniyor...
                                X