Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navigasyon seçimi hakkında ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Navigasyon seçimi hakkında ?

Bu kutunun içinden çıktı makine, belki yanlışlıkla başka kutuyo koymuş olabilirler ama özellikler doğru gibiydi. 3 gün sonra taktırıcam, net bilgileri paylaşırım.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
      Bu kutunun içinden çıktı makine, belki yanlışlıkla başka kutuyo koymuş olabilirler ama özellikler doğru gibiydi. 3 gün sonra taktırıcam, net bilgileri paylaşırım.
      Baktim simdi int.. ten malum sitede 1450 tl fiyat var.. ozellikler ayni.. hayırlısı olsun.. bi taktırın bakalim.. garantisi servisi varsa sıkıntı olmaz iyi bir makineye benziyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Navimaster'ı kurcalamaya çalışıyorum, ekran kımıldamıyor. Satıcı arkamdan " abi bu tırnakla çalışır " dedi. Bende " tırnakları uzatıyim öyle geliyim ozaman kardeşim " dedim

Yorum

Cihazı birkaç gün önce taktırdım. Cihaz android değil farklı bir işletim sistemi ile çalışıyor, cortex a9 işlemci olduğu için menü geçişlerinde, video oynatma vs de bir donma kasılma yapmıyor. İnternet olarak wifi ve 3g bağlantısı var fakat benim araçta wifi çıkışını bağlamamışlar sonra bağlayalım dediklerindede tekrar sök tak olmaması için ben yaptırmadım. Sadece internet explorer çalıştırıyor oda benim işime yaramaz. 1 tb harddisk bağladım onu çalıştırmıyor, 32 gb bir usb taktım yetiyor. Navigasyonu güzel fakat konuşan kızın türkçesi gene bozuk (İphone gibi). Yazılan adresin çevresinde bakkal market vs buluyor. 1080 p video oynatıyor. Dokunmatiği normal telefon dokunmatiği gibi. Cihaz da normal config menüsü arka planda çıkmıyor, cihazın kendi menüsüne config menüsünü yüklemişler. Direksiyon daki düğmeler çalışıyor. Aracın kendi haporlörünü söktükleri için sinyal verirken vs sesi biraz azaldı. Geri görüş kamerası güzel, iş görür. Tv olayı işin reklamı, bişey izlenmez desem yeridir. Cihazda 5+1 ses çıkışı olduğu için ses de hissedilir iyileşme oldu. Aracın kontağını çevirince çalışıyor, aracı stop ettikten sonra sürücü kapısını açınca kapanıyor. ( Montaj dahil 900 tl ye bağlattım )

Yorum

Kendin farklı novagisyan programı yükle, benimkinde Android market desteği olduğu için yandeks dahil güncel cogu navigasyon programları var, benim favorim sygic

Yorum

Bunda igo nun haritası var, çok rahatsız etmiyor şimdilik. Android olmadığı içinde farklı bir program yüklerken uğraştırır gibime geliyor.

Yorum

Merhaba yeni cihazınız hayirli olsun.
                .
                Kullanimindan memnunsunuz. Navigasyon, dokunmatik, işlemci hızı vs.
                .
                Ek bir sorunla karsilatiniz mi.
                İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Cihaz da cortex işlemci var onun için hiç donma kasma olmuyor. 1080p video oynatıyor, görüntüler çok net. Cihaz da farklı bir işletim sistemi var, android değil. Tv işin reklamı bi çekiyor bi çekmiyor iş görmez. Bluetoth ve usb bağlantısı var. 32 gb usb kullanıyorum, fazlasıyla yetiyor. Geri görüş kamerası güzel. Cihazda telefon dokunmatiği var, kullanışlı, çoğu cihaz tırnakla çalışıyor. Direksiyondaki ve konsoldaki düğmeler çalışıyor. Cihazın eksi yönü navigasyonu, igonun son sürümü yüklü ama konuşan bayanın türkçesi düzgün değil, iphone daki bayandan bi tık daha kötü. Rota yı ondan dinlemek yerine bakmayı tercih ediyorum. Belki yeni düzgün bir sürüm çıkarsa düzelebilir, belkide vardır hiç araştırmadım. Genel olarak memnunum, tavsiye ederim.

Yorum

Cihaz da cortex işlemci var onun için hiç donma kasma olmuyor. 1080p video oynatıyor, görüntüler çok net. Cihaz da farklı bir işletim sistemi var, android değil. Tv işin reklamı bi çekiyor bi çekmiyor iş görmez. Bluetoth ve usb bağlantısı var. 32 gb usb kullanıyorum, fazlasıyla yetiyor. Geri görüş kamerası güzel. Cihazda telefon dokunmatiği var, kullanışlı, çoğu cihaz tırnakla çalışıyor. Direksiyondaki ve konsoldaki düğmeler çalışıyor. Cihazın eksi yönü navigasyonu, igonun son sürümü yüklü ama konuşan bayanın türkçesi düzgün değil, iphone daki bayandan bi tık daha kötü. Rota yı ondan dinlemek yerine bakmayı tercih ediyorum. Belki yeni düzgün bir sürüm çıkarsa düzelebilir, belkide vardır hiç araştırmadım. Genel olarak memnunum, tavsiye ederim.
                    Geri görüş kamerasını dışarıda nereye koydular. Çok belli oluyormu.
                    .
                    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Herkeste standarttır o herhalde, plaka aydınlatmasının yarısı kamera yarısı gene aydınlatma oluyor.

Yorum

Herkeste standarttır o herhalde, plaka aydınlatmasının yarısı kamera yarısı gene aydınlatma oluyor.
                        Anlayışınıza sığınarak birkaç sorum daha olacak.
                        .
                        Touch pad kullanilabiliyor mu
                        .
                        Arayüz tamamen türkçe mi
                        .
                        Arac ayarları menüsünde uyumsuzluk oluyor mu
                        Bir forumda saatin sürekli geri kaldığını okudum
                        .
                        Bu cihaza kendimiz navigasyon vb. programlar atabiliyor muyuz

Yorum

Estağfurullah ne demek elimden geldiğince yardımcı olurum. Touchpad yok bende muhtemelen ses açma kapama, radyo frekansı değiştirme yapılabilir ama belki cihazı taktıktan sonra farklı bir bağlantı yapmak gerekebilir.
                          Arayüz türkçe, bazı navigasyonlarda config tuşuna bastığınızda eski cd400 ekranı, ekranda beliriyor bunda yüzde yüz uyumlu yapmışlar, cihazın kendi menüsü var fakat cd400 gibi tam anlaşılabilir değil ama biraz kurcalayınca anlıyorsunuz.
                          İlk aldığımda saati ayarlamıştım bi sıkıntı yaşamadım, düzgün çalışıyor.
                          Pişman olmuycağınız bir cihaz diyebilirim.
                          Cihazın güncellemeleri vs usb üzerinden yapılıyor diye biliyorum. Farklı bir harita yüklenebilir. Başka bir program çalıştırır mı ? denemedim ne desem yalan olur.

Yorum

Bilgilendirme için teşekkürler. Bence piyasada uygun fiyata alınabilecek en iyi cihaz. Güzel tercih yapmışsınız. Bende taktırmayı düşünüyorum.

Yorum

Ben de navigasyon taktirmayi dusunuyorum. Fakat bir yerde navigasyon taktirdiktan sonra akunun kendi kendine bitebilecegini okumustum. Gercekten boyle birsey var mi?
                              Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
                                Ben de navigasyon taktirmayi dusunuyorum. Fakat bir yerde navigasyon taktirdiktan sonra akunun kendi kendine bitebilecegini okumustum. Gercekten boyle birsey var mi?
                                Fabrika çıkışlı akü ufak oluyor benimki bittikten sonra büyüğüyle değiştirdim zaten yeride daha büyüğü için yapılmış. Yıllardır navigasyon kullanıyorum hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X