Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navigasyon seçimi hakkında ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Navigasyon seçimi hakkında ?

Tavsiyem size, eğer ilandaki ürünü alacaksaniz hic almayin. çünkü çok dandik ekran hiçbirşey algılamıyor doğru düzgün. Ben yurt dışından aldım, almadan önce bu cihazı gormuştum deneme şansım da oldu diyebileceğim vasatın altında bir cihaz.

Yorum

Necvox düşünürsen Esse grup İstanbul'da faaliyet gösteriyor abi. İlk aldığım sene baya sorun yaşamıştım, müdürü sağolsun bizzat ilgilendi değiştirdi cihazımı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
        Tavsiyem size, eğer ilandaki ürünü alacaksaniz hic almayin. çünkü çok dandik ekran hiçbirşey algılamıyor doğru düzgün. Ben yurt dışından aldım, almadan önce bu cihazı gormuştum deneme şansım da oldu diyebileceğim vasatın altında bir cihaz.
        Bu cihazlardan çok bir performans beklememek gerekiyor galiba davut bey. Linkteki cihaz bunların en ucuzu, fiyat performans durumundan belki kendini kurtarabilir( görsellik, navi vs ). Zaten facebook'a falan giriyor tarafı işin reklamı, bu teknoloji bolluğunda, kim eğilicek oraya da, o vurmatik ekranla internete giricek. Müsait bi zamanda diğer cihazlarada bakıcam, almışken iyisini almak en iyisi tabiki. Fikrinizi paylaştığınız için sağolun
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
          Necvox düşünürsen Esse grup İstanbul'da faaliyet gösteriyor abi. İlk aldığım sene baya sorun yaşamıştım, müdürü sağolsun bizzat ilgilendi değiştirdi cihazımı.
          Doğubankta senin makineye iki kez bakıcam uğurum, dükkan yerine seni muhatap alırım, bozulursa, navigasyon bigün lal olursa falan, esse grup tanımam haberin olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
            Orjinal yazı sahibi: Uğur K
            Doğubankta senin makineye iki kez bakıcam uğurum, dükkan yerine seni muhatap alırım, bozulursa, navigasyon bigün lal olursa falan, esse grup tanımam haberin olsun
            Benimkinin üst modeli için iyi yorumlar okudum, yolun düşerse kapım açık abi istediğin gibi inceleyebilirsin. Farklı navigasyonlarıda cihaza tanıtabiliyorsun problem olmuyor. Örneğin bende iki farklı navigasyon programı var.

Yorum

1.000 1.200 arası çok güzel hatta hd ekrana sahip kaliteli cihazlar var ama nedense İnsignia için bu cihazlardan pek bulunmuyor. Çoğunluk Vw, Ford, ve Toyota grubunda. Yeni nesil cihazlarda CarPlay özelliği ve mirrorlink destekli geliyor. Cihazda sadece görüntü var deyip geçmeyin, bence çok eğlenceli ve kullanışlı hale geliyorlar. Gerçek saf Android işletim sistemi, A9 cortex işlemci, 2gb ram ve 1024 hd görüntü kalitesinde cihazlar, çizgi film grafiklerinin çok ama çok otesindeler. ))) Şansımıza İnsignia için piyasada bu ürünlerden halihazırda yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                1.000 1.200 arası çok güzel hatta hd ekrana sahip kaliteli cihazlar var ama nedense İnsignia için bu cihazlardan pek bulunmuyor. Çoğunluk Vw, Ford, ve Toyota grubunda. Yeni nesil cihazlarda CarPlay özelliği ve mirrorlink destekli geliyor. Cihazda sadece görüntü var deyip geçmeyin, bence çok eğlenceli ve kullanışlı hale geliyorlar. Gerçek saf Android işletim sistemi, A9 cortex işlemci, 2gb ram ve 1024 hd görüntü kalitesinde cihazlar, çizgi film grafiklerinin çok ama çok otesindeler. ))) Şansımıza İnsignia için piyasada bu ürünlerden halihazırda yok.
                Gerçektende öyle, linkteki cihazın satıldığı yerde wv için bi ekranlar var, ateş ediyor Bizimkilerin hepsi bi eğreti duruyor, ilanda hassas dokunmatik ekran diyor, oraya gidiyorsun vurmatik ekran çıkıyor

Yorum

Arkadaşlar bugün doğubank'ta arlox ve navimaster olmak üzere 2 cihaz baktım. Arlox'un cihazı yeni çıkmış satıcının söylediğine göre, dün bahsettiğimiz cortex 1ghz işlemcili, hd ekranlı 1080 p video oynatabilen, gerçekten dokunmatik bir cihazdı. Hızı, görüntüsü hatrı sayılır bir telefon ayarında. Navimaster 9993 diye bir modele baktım, bu çok ilkel kaldı diğerinin yanında. Hani iphone 3 ile iphone 5 i karşılaştırmak gibi olur. Cihaz gerçekten güzel. Kutu fotolarını çektim, arloxun özellikleri üzerinde yazıyor. Kullanan, duyan, bilen varsa fikrini almak isterim.

Yorum

Hiç duymadım böyle bir marka, çoğunlukla Android car Multimedia diye geçiyor. Sağlam bir firma bu ürünleri eline alsa ve garanti kapsamında teknik servis ağı olsa hem kendisi hemde tüketici çok memnun kalır.

Yorum

Davut bey makineyi görseniz, gerçekten çok başarılı. Satan adamda düzgün bir esnafa benziyor, ilgilendi sağolsun. Gelinen son nokta bu gibi görünüyor. En azından dün bahsettiğimiz wv, ford araçlarına takılan ayarında bir cihaz yapmışlar.

Yorum

Makineye nerden bakarsan bak aynı kalitede görünüyor ekran, yeni tv lerde yaptılar bu olayı. Güneşte falan da görünen ekranlardan galiba.

Yorum

Unlu markaların tabletlerinden hiçbir farkı yok

Yorum

27 sinde taktırıcam ürünü. İnş. göründüğü gibi bir cihazdır. İyi bir intiba bıraktı bende. Tek sorun olarak marka bilinmedik olduğu için belki ordan bir dezavantajı olabilir. vurmatik, donan bir cihaz kullanmaktansa bu cihaz denemeye değer gibi görünüyor.

Yorum

Bende senin gibi düşünmüştüm, riske girip satın aldım. Şu ana kadar sıkıntı olmadı, inşallah sizde de olmaz. Google play desteği çok iyi, istediğin programı ve navigasyonlari kurabilirsin.

Yorum

bu fotosunu çektiğiniz vw icin galiba insignia icin olanı nasıl acaba aynı özelliktemi.. bende necwox dvc 3420 var memnunum fakat 3g wifi yok dokunmatigi idare eder.. bu ürün iyi birşeye benziyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X