Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navigasyon seçimi hakkında ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navigasyon seçimi hakkında ?

Bildiğiniz gibi piyasada çok ürün var, forumda çok bakındım ama okudukça kafam karışıyor. Sonradan takılan sadece aydında uğurun navigasyonunu gördüm, videolar falan başarılıydı ama config menüsüne falan girildiğinde cd 400 ekranı gene arkada çıkıyordu( Ha başka gördün mü dersen görmedim) Youtube da bir kaç video izledim, yüzde yüz uyumlu olanlar da var galiba ? Fiyatlar 700 tl den başlıyor, 2 bine kadar gidiyor. İlanların çoğunda da ürün markası fabrikasyon olarak belirtilmiş. Nedir bu fabrikasyon evde hanımla mı yapmışlar ?( Hoş evde bile yapsan bi isim koyarsın ) Aşağı linkteki ürüne gittim baktım, navigasyonu falan kurulu değildi benim içinde en önemlisi o, sonra iphone un navigasyonu gibi kırık türkçeyle falan konuşur, anca memleketleri bulursa moralim bozulur. Başka navigasyon görmediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Onu montaj dahil 700 tl ye takıyorlar. Sorarsan yok yok makinede android işlemcili, ekranı telefon ekranı gibi zaten. Dokunmatiği, hızı, görüntü kalitesi kötü geldi biraz gözüme ( Başkada birşeyi kalmadı zaten ) Zaman ayırıp okuduğunuz ve fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...21700517/detay
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Ynt: Navigasyon seçimi hakkında ?

Bunların tabletten telefondan vs vs hiç bir farkı yok. 500 TL lik android telefon ne kadar hızlıysa buda anca o kadar hızlıtır.
    O manada bakarsak mükemmellik beklememek lazım Taner. Bu tür ve bu fiyat aralığında güncel telefonlar gibi akıcı android' li yada windows sistemli naviye pek rastlamadım. Ama, alsanda pişman olmazsın. Nitekim telefon gibi 24 saat elimizden düşmeyecek bir cihaz değil. Birkaç tıklamayıda ağırr yapıversin ne olacak.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Cd 400 den güzel görünür diyosun yani ali abi dediğin gibi aslında 700 lükle 2 binlik arasında öyle aman aman fark yoktur.

Yorum

Benim araçtaki cihazın fiyatları 1200 civarı sanırım şuanda. Birde platinum modelleri çıkmış bendekinin yeni modeli. Sorunlu olanını duymadım hiç. Bilinmedik markalardansa necvox, cyclone, navimaster(belki) gibi ürünler tavsiyemdir abi.

Yorum

bende jetta da navimex kullanmıştım gayet memnundum haritası videosu herşeyi vardır sonradan müdaheleye açık cihazlar windows tabanlıdı benim kullandığım 2 3 tane navigasyon programı kurmuştum istediğimi kullanıyordum opel için varmı bilmiyorum ama varsa tavsiye ederim navimex iyidir.

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Android olsunda. Marketi cabası...
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Doğubankta envaye çeşidi var galiba bunların, ordan bakıcam bi, çok fark yoksa ilandakini alır geçerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                Benim araçtaki cihazın fiyatları 1200 civarı sanırım şuanda. Birde platinum modelleri çıkmış bendekinin yeni modeli. Sorunlu olanını duymadım hiç. Bilinmedik markalardansa necvox, cyclone, navimaster(belki) gibi ürünler tavsiyemdir abi.
                Uğurum bu cihazların dört dörtlüğü yok galiba, ilanda paylaştığım benim eve yakın yeri belli en aZından, birşey olursa muhatap olsun. Doğubankta pek güvenilir bi yer değil ama necvox, cylone orda var. Aklımda soru işareti kalmasın gidip bakıcam.

Yorum

Taner, bence mekanı olan bir yerden alman doğru olabilir. Sorun olduğunda başına çalarsın !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    Taner, bence mekanı olan bir yerden alman doğru olabilir. Sorun olduğunda başına çalarsın !
                    İlandaki eve 5 dk abi, bezdiririm konsola birşey olmaz dimi ? Turn push'u sordum onada 300 gibi bi fiyat söyledi odak, bazı özellikleri çalışıyormuş. Radyo değiştirme vs.

Yorum

Bezdir bezdir. Konsola birşey olmas. Açmasını sökmesini biliyorsa. Peşin peşin konuş. Aracın eski sahibi acayip kıl de. Birey olursa o bile gelip başına ekşir de

Yorum

dikkatli sökerse eğer hiç bir şey olmaz ben şu plastik sökme aparatları var onlarla söktüm kılcak çizik bile olmuyor ama tornavida vs kullanırsa ister istemez çiziyor

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                          Bezdir bezdir. Konsola birşey olmas. Açmasını sökmesini biliyorsa. Peşin peşin konuş. Aracın eski sahibi acayip kıl de. Birey olursa o bile gelip başına ekşir de
                          Abi ben senden önce takılmazdım böyle şeylere ses, tıkırtı, maf sensörü, stop etmeden az bekle, çalıştımı bekle derken, yolunda ilerliyorum hanım nazınımı çekicez bunun yürüsene diyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                            dikkatli sökerse eğer hiç bir şey olmaz ben şu plastik sökme aparatları var onlarla söktüm kılcak çizik bile olmuyor ama tornavida vs kullanırsa ister istemez çiziyor
                            Kurcalamaya gittiğimde, montajı nasıl yapıyorlar dikkat edicem. Sağolun yardımınız için

Yorum

Tornavidayi trim parçalarına kullanan ustanın elinden arabanı al.

Yorum

İşleniyor...
                              X