Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turn push uyumlu kaliteli oem

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turn push uyumlu kaliteli oem

Merhabalar ilk opelim olduğu için bilgim zayıf forumu dolaştım açıkcasi kafam karıştı multimedya konusumda. Bu hafta aracıma multimedya teyp ve turn push bağlatmayi düşünüyorum. Multimedya konusunda turn push ve araca tam uyum sağlıyacak oem önerisine ihtiyacım var. Ben navitech düşünüyordum ama forumda bi kaç olumsuz yön okudum ve tereddüt ettim.

Ynt: Turn push uyumlu kaliteli oem

Turn Push sadece orjinal sistemle %100 çalışıyor (DVD800 yada CD500 ) taktıracağınız oem ürünler için sonradan turn push ilavesi yapılıyor Odak dynamict en çağrı bey ile temasa geçin yardımcı olacaktır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İlginiz için teşekkür ederim öncelikle. Turn push u zaten çağri bey takıcak ama ben sadece fiyat aldım ondan oem hakkında sormadim. Yarın atayıp bir danişim. Onlardaki oem biraz pahalı olduğu için dişardan alternatif markalara yöneldim.

Yorum

Ben de bir ara düşündüm baktım ki bazı düğmeleri aktif olarak çalışmıyormuş, bugün yarın arabayı satınca alan kişi bu düğmeler çalışmıyor deyip kafa ütülemesin diye vazgeçmiştim. ihihi ihihi

Yorum

Oem cihazlarda durum şöyle, hani bir tabir vardır çinlilere ne kadar para verirsen ona göre ürün yapar derler, aynı ürünü 10$'a da yapar 100$'a da, bu cihazlar da öyle, ucuz olanı dandiktir, çabuk arızalanır, internette 700-800 TL'ye satan adam sattıktan sonra sizi tanımaz.
          InsigniaTEAM

Yorum

odak dynamics i aradım necvox marka taktıklarını söylediler multimedya sistemi. Turn push unda 2 tuşu işlemiyor sanırım çoğu sistemde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: F.GcGN
              odak dynamics i aradım necvox marka taktıklarını söylediler multimedya sistemi. Turn push unda 2 tuşu işlemiyor sanırım çoğu sistemde
              çoğu sistemde değil, CD400 ve CDC400'ün hiçbir modelinde o iki tuş çalışmaz çünkü birisi navi diğeri dest (destination) tuşu.
              Bu iki tuşun CD400 ve CDC400'de karşılığı yok.
              Turnpush oem cihazlara değil CD400 ve CDC400'ün ana ünitesine bağlanıyor, sonradan takılan cihazlar ile hiçbir bağlantısı bulunmuyor.
              InsigniaTEAM

Yorum

Teşekkür ederim Bilgilendirmeniz için . 2 tuşun karşılığı olmasa bile Turn Push arabaya ayrı bir hava katıyor görsellik olarak ve ben taktırma değeceğini düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
                X