Merhabalar ilk opelim olduğu için bilgim zayıf forumu dolaştım açıkcasi kafam karıştı multimedya konusumda. Bu hafta aracıma multimedya teyp ve turn push bağlatmayi düşünüyorum. Multimedya konusunda turn push ve araca tam uyum sağlıyacak oem önerisine ihtiyacım var. Ben navitech düşünüyordum ama forumda bi kaç olumsuz yön okudum ve tereddüt ettim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Turn push uyumlu kaliteli oem
Collapse
X
-
Ynt: Turn push uyumlu kaliteli oem
Turn Push sadece orjinal sistemle %100 çalışıyor (DVD800 yada CD500 ) taktıracağınız oem ürünler için sonradan turn push ilavesi yapılıyor Odak dynamict en çağrı bey ile temasa geçin yardımcı olacaktır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
İlginiz için teşekkür ederim öncelikle. Turn push u zaten çağri bey takıcak ama ben sadece fiyat aldım ondan oem hakkında sormadim. Yarın atayıp bir danişim. Onlardaki oem biraz pahalı olduğu için dişardan alternatif markalara yöneldim.
Yorum
-
Oem cihazlarda durum şöyle, hani bir tabir vardır çinlilere ne kadar para verirsen ona göre ürün yapar derler, aynı ürünü 10$'a da yapar 100$'a da, bu cihazlar da öyle, ucuz olanı dandiktir, çabuk arızalanır, internette 700-800 TL'ye satan adam sattıktan sonra sizi tanımaz.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: F.GcGNodak dynamics i aradım necvox marka taktıklarını söylediler multimedya sistemi. Turn push unda 2 tuşu işlemiyor sanırım çoğu sistemde
Bu iki tuşun CD400 ve CDC400'de karşılığı yok.
Turnpush oem cihazlara değil CD400 ve CDC400'ün ana ünitesine bağlanıyor, sonradan takılan cihazlar ile hiçbir bağlantısı bulunmuyor.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum