Ynt: Çinden aldığım medyaplayer navigasyon cihazı geldi.
Kenan bey bu arada sizde hangi cihazdan var. Mavi ufak olandan mı? (İlk mesajlardan birinde resmini paylaşmışsınız) ondan bende de var ancak WiFi desteği yok onun sanırım. Olanı sipariş verdim. acaba boşa mı verdim
Orjinal yazı sahibi: topcanavari
Kenan bey bu arada sizde hangi cihazdan var. Mavi ufak olandan mı? (İlk mesajlardan birinde resmini paylaşmışsınız) ondan bende de var ancak WiFi desteği yok onun sanırım. Olanı sipariş verdim. acaba boşa mı verdim
Evet mavi olandan ilk zamanlar almıştım ancak iPhone Wi-Fi olanı destekliyormuş, sonradan birde Wi-Fi olanı aldım. Daha doğrusu dashcommand programı Bluetooth desteklemiyor Wi-Fi üzerinden çalışıyor. Sizde eğer cihazınızda dashcommand istiyorsanız Wi-Fi'li obd cihazı almanız gerekiyor.
Kenan Bey aslında servisteki kullanılan cihazlarda pahalı değil bu çinliler herşeyin kırık versiyonunu yapıyorlar
Bu uygulama piyasadaki 2000 yılından sonra üretinlen bütün araçları kontrol ve setting işlemi yapabiliyor programı bende kurulu eğer özel servis olsam iyi iş yapardım bu program sayesinde
bugün sipariş verdim kargoya verildi yarın Wi Fi destekleyeni elimde olacak
ayrıca çok daha fazla işlevselliği olan daha kapsamlı diagnose cihazları var. bunlar da 250 300 dolar mertebelerinde satılıyor sanırım. daha karmaşık işler yapılabiliyor. airbag ışığı söndürme. kilometreyle oynaşma vb gibi. araba tamircilerinde de o cihazlardan var sanırım.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Kenan Bey aslında servisteki kullanılan cihazlarda pahalı değil bu çinliler herşeyin kırık versiyonunu yapıyorlar
Bu uygulama piyasadaki 2000 yılından sonra üretinlen bütün araçları kontrol ve setting işlemi yapabiliyor programı bende kurulu eğer özel servis olsam iyi iş yapardım bu program sayesinde
Abi ben biraz daha işin eğlence kısmındayım, yoksa bir sorun çıksa zaten müdahale edecek bir yeteneğim yok, koştura koştura servise giderim :-)) zaten biri 3$ biri 80$ aradaki illaki bir fark olacaktir :-)))
bugün sipariş verdim kargoya verildi yarın Wi Fi destekleyeni elimde olacak
ayrıca çok daha fazla işlevselliği olan daha kapsamlı diagnose cihazları var. bunlar da 250 300 dolar mertebelerinde satılıyor sanırım. daha karmaşık işler yapılabiliyor. airbag ışığı söndürme. kilometreyle oynaşma vb gibi. araba tamircilerinde de o cihazlardan var sanırım.
Çokta abartıp farazi cihazlar Peşinde koşmayalım, 3$'lık cihaz işin eğlence kısmına yeter de artar da :-))
cihaz da geldi programı da indirdim ve kurdum gayet güzel. ancak deneme sürümü dolmak üzere. ya bir çözüm bulacağım ya da satın alacağım
Satın almadan önce obd cihazını çıkart arabadan, bir şekilde aracı İnternet'e bağlayıp dashcommandın ara yüzüne girip çok güzel gösterge temaları kurabilirsin. Lamborgini temaları var çok sportif tavsiye ederim. Parantez açayım apk'yı silip tekrar kurarsan yeni bir 30 dakikalık trial veriyor baktın çok memnunsun o zaman satın alırsın.
Yorum