Ynt: Çinden aldığım medyaplayer navigasyon cihazı geldi.
Merhabalar. Konu deaktif olabilir ancak,
ben de böyle bir sistem kurma derdindeyim. Sahibinden de carvocal marka var sanırım aynı cihazlar diye düşünüyorum. kendi aldığınız linkleri palaşabilir misiniz? belki buradan alacak 2-3 arkadaşın ortak hamlesi ile indirim yaptırabiliriz buradaki satıcılara.
Ben yurtdışından aldım, toplu alımda gümrükte takılma ihtimali çok yüksek. Ben o markayı çok duydum bence test etmeden almayın. Benim Size tavsiyem buradan satın alın, ben halen bir sıkıntı yaşamadım ama garantili ürün gibisi yok en azından servis desteği var. Isterseniz satın aldığım sitenin linkini özelden atarım. Akliniza takılan bir durum olursa yardımcı olmak isterim.
Dashcommand ile daha da şenlendi ekran, araba çalışırken; akü voltajı, kalan yakıt, gidilecek menzil yakıtı, anlık yakıt tüketimi, ortalama tüketim, motor suyu sıcaklığı, yakıt Tankı sıcaklığı, Üretilen tork/beygir değerleri, anlık gaz tepkisi, anlık hız değerleri, anlık devir bunların hepsini tek ekranda gösteriyor. Diğer Özellikleri ise farklı kadran temaları yüklenebilmesi... Arıza tespiti ve hataların silinmesidir. Torqu programından çok daha başarılı bence ve daha da bir renkli.
Bundan var izmirde, fiyatına gelince kim ne koparırsa işte, 1.000 - 1.500 lira arası... Taktıracaksan arabana androidli taktır. Diğerleri çok demode ve kullanışsız oldu, Market desteği cidden cihazın havasını çok değiştirdiği gibi cihazın kullanımını da çok eğlenceli yapıyor. Ekran çözünürlüğü 1024 olanlar var, dolayısıyla grafikler daha canlı.
Orjinal yazı sahibi: aSya
Kenan, peki her türlü bluetooth lu oem cihazlar, obdII bloetooth cihazına bağlanabilir mi? Bu konuda bir deneyimin oldu mu ?
Torqu Bluetooth üzerinden calisiyor, bu program Wi-Fi üzerinden calisiyor. Kısacası Wi-Fi'li obd cihazı gerekiyor.
Hertürlü cihazda çalısmaz kanımca, nedenine gelince bu programlar 4 formatta kodlaniyor hatta 3'de diyebiliriz iOS, Android, Mac,Windows çoğu programlar Mac için uyumlu değildir. Piyasadaki diğer oem cihazlar wince tabir edilen Windows alt yapısıyla calışıyor, destekleyeceğini sanmıyorum. Zaten bu tarz programlar telefon ve tablette rahat kullanılsın diye üretiliyor, Bendeki oem cihaz telefon diye geçiyor. Dolayisiyla market desteği bütün işin sırrı orada.
Orjinal yazı sahibi: topcanavari
Android tabanlı OEM gibisi yok. ben de nimetlerinden çok faydalanıyorum
yalnız bu arayüz çok güzelmiş. bu programın apk sını bana bir şekilde ulaştırma şansınız olur mu Davut bey? ya da nereden edinebilirim?
bu cihazın kendi bağlantıları ile mi çalışıyor yoksa OBDII cihazına bağlanarak mı ?
Paylaşım için teşekkürler.
Yukarıda da bahsettiğim gibi Wi-Fi'li obd cihazı gerekiyor, apk'sı bende var ancak siz lisanslyamazsınız çünkü sadece bir cihazda etkinleşiyor. Cracklısı yok, ben Android marketten satın aldım. Yılbaşı kampanyasında 4.99 liraya, şimdi 21 liraya satılıyor sanırım. Isterseniz size apksını gönderirim.
Apk ben de indiridm. OBDII cihazıben de var bluetooth destekli. Bir bakıp deneyeyim randıman alırsam satın alırım. bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bu arada wifi destekli odb cihazı nasıl oluyor? ben hepsi bluetoothlu diye biliyorum.
Yorum