Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kumanda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kumanda

Arkadaşlar bu dvd'ye uyumlu kumanda yokmu?

Ynt: Kumanda

Yok
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ne kötü bişeymiş. insan bir kumanda yapar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anderian
        Arkadaşlar bu dvd'ye uyumlu kumanda yokmu?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

DVD800 bu arada

Yorum

Ben bu kumanda meselesini anlamıyorum. Sürücü içinse zaten dibinde, direksiyonda da var, ne gerek var. İlla kumandadaki tuşlar isteniyorsa neden bunun yerine dokunmatik ekran düşünülmez de kumanda düşünülür? Arkadakiler içinse Insignia makam aracı olmaktan çok uzak, genelde aileler kullanıyor, çocuğa kumanda vermek??? İlla çocuğa lazımsa çok uygun fiyatlı başlık tipi DVD playerlar var... Oldum olası anlamamışımdır, kumandası olsa kesin kaybederdim.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Sonradan taktırdığım multimediada kumanda var 4 senedir hiç kullanmadım.

Yorum

İşleniyor...
              X