Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DvD 800'e HTC Android Telefonumun Rehberini Aktaramıyorum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DvD 800'e HTC Android Telefonumun Rehberini Aktaramıyorum..

HTC One M8 Telefonumda bulunan rehberdeki isimleri DVD 800 sisteminde göremiyorum, ilk tanıttığım zaman sorunsuz çalışıyordu ama bir nedenden dolayı kayboldu ve ne telefondan ne araç ayarlarından geri getiremedim. Acaba telefonun güncellemesi ile ilgili olabilir mi? Bu sorunu daha önce yaşamış ve problemi çözmüş forum üyemiz var mı varsa bana yardımcı olabilir mi?
    Insignia 1.6 Turbo 180 Hp Cosmo + Flexiride + DVD800 + Sunroof

Ynt: DvD 800'e HTC Android Telefonumun Rehberini Aktaramıyorum..

Ben ce dvd 800 tarafında mevcut cihazı silin sıfırlayın son zamanlarda güncelleme geldi ise telefonunuza ondan olabilir çok eskiden ben de de böyle bir sorun olmuştu yeni bir güncelleme gelene kadar düzelmemişti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih Abi arabayla alakalı her yolu denedim sanırım sildim ekledim olmadı başka bir telefonu ekleyip bunu 2. telefon olarak ekledim ama nafile herhangi bir değişiklik olmadı.. Son çare olarak forum ekibinden belki bir başka ayarı felan vardır diye yardım istedim.. Cevabınız için teşekkür ederim..

Yorum

Aynı sorun bendede mevcut lg cihazım vardı rehberi kopyalamıştım ama sony Xperia z nin rehberini aktaramıyoru
        aktaramıyorum cool

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Hello, I have some time reading the forum because I find it interesting. I'm from Spain and I read it using Google Translator, although the translator between your language and Spanish has malfunctions.
          I made register to tell that problem with the address agend is solved with this app.

There is a free version for testing and if it works, you can buy the paid version. It is very cheap and fix the problem. I

f anyone knows Spanish I invite you to visit our new Insignia in Spain

Yorum

thank you gusanito007 urock urock hiho hiho

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Insignia 54 Hocam sen bu uygulamayı denedin mi ne diyorsun?

Yorum

denedim kardeş yüklendi rehberim kullanıyorum biraz geç geliyo ama olmuyo diye bırakma hemen yüklendi şu nanda kullanıyorum

Yorum

İşleniyor...
                X