Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Necvox & Flyaudio

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Necvox & Flyaudio

Arkadaslar aracım da cd 400 kullanmaktayım, multımedya cıhazı taktırmak ıstıyorum, hangı markayı tavsıye edersınız, bu sıstemlerın standardında gerı gorus kamerasıda mevcutmudur, cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler...

Ynt: Necvox & Flyaudio

Hasan kardeş,
    herkes kendi kullandığı cihaza iyi diyecektir. Kendi kararını kendin ver bence.

Link1 = > http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=408.0
    Link2 = > http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=726.0
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

geri görüş opsiyonel. şunu tavsiye ederim demeyim ama ben olsam fly taktırırdım.
      InsigniaTEAM

Yorum

Geri görüş opsiyonel ama bence onuda taktırın ...
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

birde cyclone vardı onu unuttum, 3unu kıyaslamak gerek sanırım, flyaudıo ıcın fıyat aldım az once, gerı gorus ve montaj dahıl 2200 lıra ve k.k 4ayda taksıt yaparız dedıler, dıger sıstemlerın fıyatları hakkında bı bılgısı olan varmı arkadaslar, flyaudıo ıcın bu fıyat nasıl, daha uyguna taktıran oldumu

Yorum

kesinlikle fly derim nedenini genel sohbet bölümüne açıcam birazdan bence fiyat uygun
            İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

necvox nası bı marka onerırmısınz ? aracıma dusunyrm yoksa fly mı alıyım dırek acıl yorumları beklyrm

Yorum

Bu arada benzeri ürünleri kullanan arkadaşlara bir sorum var. Araçta ön konsolda özellikle bozuk zeminde kullanırken ortaya çıkan çıtırtılar (benim aracımda gösterge ekranının sağ alt tarafına bastırınca kesiliyor) multimedya sistemi değişince geçiyor mu? Ya da zaten muhtemel temas problemi nedeniyle oluşan çıtırtılarda bir artış oluyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: toltun
                  necvox nası bı marka onerırmısınz ? aracıma dusunyrm yoksa fly mı alıyım dırek acıl yorumları beklyrm
                  Yorumları okursan;necvox alınmamalı diye düşünüorum.Fly yada cyclone
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eswl
                    Bu arada benzeri ürünleri kullanan arkadaşlara bir sorum var. Araçta ön konsolda özellikle bozuk zeminde kullanırken ortaya çıkan çıtırtılar (benim aracımda gösterge ekranının sağ alt tarafına bastırınca kesiliyor) multimedya sistemi değişince geçiyor mu? Ya da zaten muhtemel temas problemi nedeniyle oluşan çıtırtılarda bir artış oluyor mu?
                    Sevgili eswl,benim aracımda;dediğiniz yerden çok az bir çıtırtı sesi geliyordu.Cyclone navi takıldığında kesildi...
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: toltun
                      zaten arada çok fazla fiyat farkı yok sanırım, necvox alıp riske girmenin anlamı yokki, siteden 3-4 kişi taktırmış herkes şikayetlerini bildirdi, böyle bir hataya düşme derim
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                        flyaudıo ıcın fıyat aldım az once, gerı gorus ve montaj dahıl 2200 lıra ve k.k 4ayda taksıt yaparız dedıler
                        oh mis qibi fly taktırın bence fly daha kaliteli bir ürün.. en azından benim düşüncem

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

cyclone öneririm çok araştırdım da taktırdım tv yok mesela flyda ayrıca geri görüş opsiyonel diil cyclone da diğerlerinde ekstra)) ben çok memnunum öneririm..
                          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Fly da geri görüş opsiyonel görünüyo ama zaten kameranın fiyatı 30 tl. Genellikle onu da hediye edioyorlar. Hatta ben standart kamera değil de plakalığa takılan kameradan taktırdım fiyatı 100 tl civarındaydı onu bile hediye olarak taktılar. Daha iyidir diye demiyorum ama belirtmek istedim.
                            Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                            cyclone öneririm çok araştırdım da taktırdım tv yok mesela flyda ayrıca geri görüş opsiyonel diil cyclone da diğerlerinde ekstra)) ben çok memnunum öneririm..
                            Orjinal yazı sahibi: eswl
                            Walla ön konsoldan gelen ses FLY taktırdıktan sonra tamamen kesildi bende de. Bu da ekranın geniş olup boş alan brakmamasından kaynaklanıyo sanırım.
                            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bende dayanamadım yazmak istedim.sitede fly audio ve cylone reklamları ve destekleri var bu nedenlede bu iki marka tavsiye ediliyor.fakat unutulmamalıki necvox türkiyede dvd ve navi cihazları getiren ilk firmadır.bence güvenle alınabilir.yanlış yönlendirmeler yapılıyor.ayrıca necvox ve cylone ürünlerin aslında aynı olduğunun farkındamısınız acaba..?fly audio insignia için orjinal gibi durmuyor bu arada...,

saygılar kolay gelsin..

Yorum

İşleniyor...
                              X