Arkadaşlar merhaba. 2012 stil paket insignia aldım. Müzik ses sisteminden hiç memnun değilim(ses çok kalitesiz) bunun sebebi necvox navi. olbilr diyorlar. Acaba arabasında navigasyon olmayan arkadaşların orjinal sistemli sesleri nasıl. Hoparlörler yetrlimi ? Ne yapabilirim paylaşımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA ORJİNAL SES SİSTEMLERİ YETERLİMİ?
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA ORJİNAL SES SİSTEMLERİ YETERLİMİ?
Kesinlikle yetersiz,ses seviyorsanız güçlendirmeye gidin derim hocamBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Peki güçlendirmek için (kapıların orjinalliğini bozmadan ) ne yapabilirim anfi takmak bu işi çözermi? Anfi sisteme ve hoparlörlere zarar verirmi? bazıları orjinal hoparlörleri patlatabilir diyor. Bu konuda bilgin varmı hocam. Teşekkürler
Yorum
-
Hoparlorleriniz guclenir lakin son safhasina gelir,ayni boyutta mid kasnak ile birlikte pek goruntu bozmadan yaptirabilirsiniz.
Arkayada ufak bir bass koydurarak guzel ses alabilirsiniz abi .Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Ayrica araciniz hayirli olsun,Allahim kaza bela vermesin,iyi gunlerde kullanin.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Teşekkürler. Allah herkeze kazasız belasız binmek nasip etsin. Hocam mid lerden bahsetmişsin kapı hoparlörlerini değiştir diyorsun yani. Aslında kapılar sökülünce daha sonra tıkırtı oluyor diye kapıları ellemek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorumdur. Sadece anfi yetermi kapı hoparlörlerine zarar verirmi acaba? Selamlar, hayırlı geceler
Yorum
-
Arka kapılarda alt yapı mevcut mu acaba? İki hoparlör takarak orjinalliği bozmadan, kablo kesip biçmeden, bir iyileştirme mümkün mü acaba?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kilicbeyTeşekkürler. Allah herkeze kazasız belasız binmek nasip etsin. Hocam mid lerden bahsetmişsin kapı hoparlörlerini değiştir diyorsun yani. Aslında kapılar sökülünce daha sonra tıkırtı oluyor diye kapıları ellemek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorumdur. Sadece anfi yetermi kapı hoparlörlerine zarar verirmi acaba? Selamlar, hayırlı geceler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Arka kapılarda alt yapı mevcut mu acaba? İki hoparlör takarak orjinalliği bozmadan, kablo kesip biçmeden, bir iyileştirme mümkün mü acaba?
Yorum
-
Linki buldum
http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=6288.0
Yorum
Yorum