Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ORJİNAL SES SİSTEMLERİ YETERLİMİ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA ORJİNAL SES SİSTEMLERİ YETERLİMİ?

Arkadaşlar merhaba. 2012 stil paket insignia aldım. Müzik ses sisteminden hiç memnun değilim(ses çok kalitesiz) bunun sebebi necvox navi. olbilr diyorlar. Acaba arabasında navigasyon olmayan arkadaşların orjinal sistemli sesleri nasıl. Hoparlörler yetrlimi ? Ne yapabilirim paylaşımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ynt: İNSİGNİA ORJİNAL SES SİSTEMLERİ YETERLİMİ?

Kesinlikle yetersiz,ses seviyorsanız güçlendirmeye gidin derim hocam
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Peki güçlendirmek için (kapıların orjinalliğini bozmadan ) ne yapabilirim anfi takmak bu işi çözermi? Anfi sisteme ve hoparlörlere zarar verirmi? bazıları orjinal hoparlörleri patlatabilir diyor. Bu konuda bilgin varmı hocam. Teşekkürler

Yorum

Hoparlorleriniz guclenir lakin son safhasina gelir,ayni boyutta mid kasnak ile birlikte pek goruntu bozmadan yaptirabilirsiniz.
        Arkayada ufak bir bass koydurarak guzel ses alabilirsiniz abi .
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Ayrica araciniz hayirli olsun,Allahim kaza bela vermesin,iyi gunlerde kullanin.

F10 Msport

Yorum

Teşekkürler. Allah herkeze kazasız belasız binmek nasip etsin. Hocam mid lerden bahsetmişsin kapı hoparlörlerini değiştir diyorsun yani. Aslında kapılar sökülünce daha sonra tıkırtı oluyor diye kapıları ellemek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorumdur. Sadece anfi yetermi kapı hoparlörlerine zarar verirmi acaba? Selamlar, hayırlı geceler

Yorum

Arka kapılarda alt yapı mevcut mu acaba? İki hoparlör takarak orjinalliği bozmadan, kablo kesip biçmeden, bir iyileştirme mümkün mü acaba?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bende bilmiyorum kardeşim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kilicbey
                  Teşekkürler. Allah herkeze kazasız belasız binmek nasip etsin. Hocam mid lerden bahsetmişsin kapı hoparlörlerini değiştir diyorsun yani. Aslında kapılar sökülünce daha sonra tıkırtı oluyor diye kapıları ellemek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorumdur. Sadece anfi yetermi kapı hoparlörlerine zarar verirmi acaba? Selamlar, hayırlı geceler
                  Sadece anfi takarak daha güçlü bi ses alınabilir, ancak kapılardaki midlerin kalitesi orta seviyelerde, ne kadar güçlenir, sizi ne derece tatmin eder, denemeniz lazım, ayrıca çok yüklenilirse orjinal midlere zarar verebilirsiniz, işinin ehli bi usta kapılardaki midleri araca hiç zarar vermeden sökebilir, yerine yenilerini takabilir, daha sonra kapılardan zırıltı filan gelmez, ben yaptırmıştım, 4 yıl sıkıntısız kullanmıştım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                    Arka kapılarda alt yapı mevcut mu acaba? İki hoparlör takarak orjinalliği bozmadan, kablo kesip biçmeden, bir iyileştirme mümkün mü acaba?
                    Arka kapılardada orjinal mid hoparlör var zaten, öndekilerle aynı boyutta diye hatırlıyorum...

Yorum

Hasan kardeşim verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim. Selamlar....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kilicbey
                        Hasan kardeşim verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim. Selamlar....
                        Rica ederim, ne demek...

Yorum

Ses sistemi modifiyesini ben 2010 model, DVD800 navigasyon olan 1,6 T arabama yaptırmıştım.
                          Buradan da paylaşmıştım, linki bulup koyarım , yalnız bu iş için korkarım ki Ankara veya İstanbul'a
                          gitmek zorunda kalabilirsiniz

Yorum

Linki buldum
                            http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=6288.0

Yorum

İlginize teşekkürler Şaman bey.

Yorum

İşleniyor...
                              X