Duyuru

Collapse
No announcement yet.

START-STOP İÇİN UYUMLU CİHAZ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• START-STOP İÇİN UYUMLU CİHAZ

1.4 T, START-STOP İÇİN UYUMLU CİHAZ ÖNERİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. ŞU AN ARACIMIN ÜZERİNDE NECVOX CİHAZ VAR FAKAT, ARAC UYKU MODUNDA OLDUGUNDA FAZLA AKIM ÇEKTİĞİ İÇİN START-STOP DEVREYE GİRMİYOR.YETKİLİ SERVİSİNE GÖNDERDİM,ARIZANIN GİDERİLDİĞİNİ SÖYLEDİLER FAKAT SORUN HALA DEVAM EDİYOR, BUNDAN DOLAYI CİHAZI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM VEYA AYNI SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN TAVSİYE RİCA EDİYORUM.

Ynt: START-STOP İÇİN UYUMLU CİHAZ

Bende de necvox var, 1 sene önce start stop çalışmamaya başladı ve servise götürdüm. Araç kaldı, aküyü şarj edip kilitlediler ve bu şekilde bekledikten sonra kalibre ettiler. 1 yıldır tıkır tıkır çalışıyor, necvoxla ilgili bir problem değil yani.

Yorum

Benim aracım uyku modunda olduğunda cihaz araçtan 56 miliamper Akım çekiyor Buda aküyü etkilediği için start stop devre dışı kalıyor. yani sorun araçta değil bence. çünkü orjinal teyp takıldığında start stop devreye giriyor.Başka bir öneriniz olur mu

Yorum

Orjinal haliyle denediniz mi.. çünkü daha önce yanlış hatırlamıyorsam orjinal haliyle kullananlarinda start stop sorunu yaşadığı yazılmıştı.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Evet orjinal halinde kullandığımda start stop da hiç bir sıkıntı olmuyor, sizin aracınızda Multimedya var mı? varsa start stop da sorun yaşıyormusunuz ve ne marka kullanıyorsunuz?

Yorum

Bende de necvox var ve start stop kafasına göre takılıyor.Cihazı değiştirince sorununuz çözülürse paylaşırsanız memnun oluruz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihim17
              Evet orjinal halinde kullandığımda start stop da hiç bir sıkıntı olmuyor, sizin aracınızda Multimedya var mı? varsa start stop da sorun yaşıyormusunuz ve ne marka kullanıyorsunuz?
              Benim araçtada Necvox var.. Start stop düzgün çalışmamasından ilk akü bir kaç sarj işlemi gördü randıman alamıyınca garantiden aküyü değişmiştim.. 1 sene sorunsuz şartsız tıkır tıkır çalıştı.. Son 1 senedir bir varmış bir yokmuş a döndük.. Mesala dün gün boyu tıkır tıkır çalışan sistem bugün hiç yoktu yarın muhtemelen çalışır.. Yani hiç çalışmıyor değil.. Bi ara akü sensörü olabilir mi diye aklıma geldi bi konu başlığı açtım acaba yeni kasa insignia larda böyle bir sorun yaşıyan varmı şeklinde..(Birebir aynı sensör) onlarda da evet var hayır yok diyenler oldu.. Yani anlayacağın tam bir çözüme kavuşturamadım.. Bi ara multimedya cihazı takılı olmayan 1.4 t larda da aynı sorun olduğunu okumuştum bi başlıkta ama aradım bulamadım hangi konu da olduğunu... Sen cihazı çıkardın mı şu an orijinal (cd400 herhalde ) haliyle mi kullanıyorsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben de necvox+amfi bas +önlerde jbl compenant var. Start stop sıkıntısız çalışıyor. Ama daha önce İzmir Mercanlar serviste şarj ve calibre işlemi yapıldı.

Yorum

BENİM ARACIMINDA ARACI ALDIKTAN 6 AY SONRA GARANTİDEN AKUSU DEĞİŞTİ VE KALİBRASYONU YAPILDI, AMA 1 AY SONRA AYNA ARIZA DEVAM ETTİ.NECVOX UN DIŞINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR MARKA VAR MI ACABA?

Yorum

İşleniyor...
                  X