1.4 T, START-STOP İÇİN UYUMLU CİHAZ ÖNERİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. ŞU AN ARACIMIN ÜZERİNDE NECVOX CİHAZ VAR FAKAT, ARAC UYKU MODUNDA OLDUGUNDA FAZLA AKIM ÇEKTİĞİ İÇİN START-STOP DEVREYE GİRMİYOR.YETKİLİ SERVİSİNE GÖNDERDİM,ARIZANIN GİDERİLDİĞİNİ SÖYLEDİLER FAKAT SORUN HALA DEVAM EDİYOR, BUNDAN DOLAYI CİHAZI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM VEYA AYNI SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN TAVSİYE RİCA EDİYORUM.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
START-STOP İÇİN UYUMLU CİHAZ
Collapse
X
-
Ynt: START-STOP İÇİN UYUMLU CİHAZ
Bende de necvox var, 1 sene önce start stop çalışmamaya başladı ve servise götürdüm. Araç kaldı, aküyü şarj edip kilitlediler ve bu şekilde bekledikten sonra kalibre ettiler. 1 yıldır tıkır tıkır çalışıyor, necvoxla ilgili bir problem değil yani.
-
Benim aracım uyku modunda olduğunda cihaz araçtan 56 miliamper Akım çekiyor Buda aküyü etkilediği için start stop devre dışı kalıyor. yani sorun araçta değil bence. çünkü orjinal teyp takıldığında start stop devreye giriyor.Başka bir öneriniz olur mu
Yorum
-
Orjinal haliyle denediniz mi.. çünkü daha önce yanlış hatırlamıyorsam orjinal haliyle kullananlarinda start stop sorunu yaşadığı yazılmıştı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fatihim17Evet orjinal halinde kullandığımda start stop da hiç bir sıkıntı olmuyor, sizin aracınızda Multimedya var mı? varsa start stop da sorun yaşıyormusunuz ve ne marka kullanıyorsunuz?
Yorum
Yorum