Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anfi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• anfi

selam arkadaslar ben arabaya kendim bir anfi alip 1200w aldim ve taktim herseyi dogru yaprim tetileyiciyide bagladim 600w subbofwer takrim hersey güzeldi 5 ay kullandim ama simdi birden gitti anfinin isiklari elektirik gelmiyor teyip calisiyor arabada calisiyor amma anfiye elektirik gelmiyor baska nafiyi denedim onada elektirik gelmiyor kablolara baktim hersey yolunda ama yinede calismiyor acaba neden akkummu olüyor yoksa araba calisiyor kontagi cevirdimmi tik diye aliyor direnc olcerle akkuyu olctum 12 wolt gösteriyor soron nerde anlamadim gitti yardimlarinizi bekliyorum extra Capacitor 1.5 fard bagladim onada elektirik geliyor ve kesiliyor yardim edin cevaplarinizi bekliyorum maad

Ynt: anfi

yardim edecek kimse yokmu

Yorum

Bizim bilgimizi asan bi konu oldu bu
      F30 Sport+

Yorum

Kapasitede sorun olabilir, onu ölçütünüz mü
        ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
        ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Akuden anfiye gelen kablonun sigortasını kontrol edin. Olmadı başka bir kablo Akuden anfiye çekip kablonun sağlamlığı kontrol edin.

Yorum

acaba akku ölmüs olabilirmi kablolari kontrol ettim sorun yok

Yorum

yada akku kaldirmiyo olabilirmi

Yorum

Akünün sarj seviyesini ölçtürün.. düşük ise kaldırmıyor olabilir.. daha sonra aküyü sarj ettirin.. bi deneyin.. eger öyle ise yeni akü alsanız bile zamanla onunda sarj seviyesi düseceginden sanırım anfiye veda etmek durumunda kalabilirsiniz.. gün icinde az km yapıyorsanız aku tam sarj etmiyor olabilir kendini..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Aküden olucağını sanmıyorum, bağlantı kablolarını kontrol edin, araç çalıştıktan sınra aküden enerji çekmez, araç çalışıncada anfi çalışmıyorsa aküde değildir sorun, ara sigortalardada sorun olabilir, anfi yanmasın diye sigortası vardır, sigorta atmış olabilir, bu işlerle uğraşan biyere göstermeniz daha sağlıklı olur...

Yorum

ateyibin tetikleyicisi calismiyor ne yapabilirim

Yorum

İşleniyor...
                    X