Ynt: Bu intellilink ise bizimkisi nedir? Nasıl bir uygulamadır?
Benim araba 6 aydır göğsü açık şekilde bekliyor, bir türlü elimi atamadım. çok tembelleştim bu birkaç yıldır. Bu ürünü aliexpressten alın, odakta taksınlar. Onlar uzmanlaşmış durumda
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Orjinal yazı sahibi: Insignia
Mutlu Bey siz montajı yaptınız mı? Yanlış hatırlamıyorsam sizinki de android tabanlı bir interface idi.
Benimki andoid değil, dvd 800 için, dvd, gps, multimedia. ama takamadım bir türlü, hafta içi yoğun çalışında insan haftasonu da arabayla vakit öldürmek istemiyor belirli bir yaştan sonra ve çoluk çocuk yüzünden.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Önemli bir eksik giderilmiş olur arka kamera ve GPS intellink r700 orjinaline montesi dilek olay
INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant) tmr Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar
selam arkadaş bu uygulamaya sadece kamera extra alarak yapabiliyormuyz acaba yada yaptırdınız mı siz bigi verirseniz sevinirim geri görüş kamerası düşünüyorum intellinke o yüzden sordum teşekkürler
selam arkadaş bu uygulamaya sadece kamera extra alarak yapabiliyormuyz acaba yada yaptırdınız mı siz bigi verirseniz sevinirim geri görüş kamerası düşünüyorum intellinke o yüzden sordum teşekkürler
Yakinda bu konuyu tekrar gundemime alacagim ya da arabayi satacagim...
Yorum