Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sony Hoparlör

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sony Hoparlör

Merhaba Arkadaşlar,

aracımın orijinal hoparlörlerinden pek memnun değilim. aşağıda linkini vermiş olduğum hoparlör sizce nasıl? anfi falan bağlatmak istemiyorum sadece hoparlör değişimi ile iyi bir ses nasıl elde edebilirim. tavsiye edeceğiniz hoparlör var mı? araca uyumlu hangi höparlörleri almamı tavsiye edersiniz. link olarak verseniz çok sevinirim. hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.atateknolojicenter.com/So...lor_U1967.html
    Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 2012

Ynt: Sony Hoparlör

Ben de bu ses sistemi işinden hiç anlamıyorum sub-woofer nedir anfi nedir, sadece hoparlör değişimi işe yarar mı, birisi açıklasa da faydalansak.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İlandaki hoparlör oval, kapı içlerine takamazsınız pandizotu kestirmeniz gerekir montaj için.
      Amfi olmadan bence başarılı olmuyor 4 kanal bir amfi kullanmanızı öneririm.
      Kapı içleri 16cm alpine, pioneer, jbl komponent takımlara baka bilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/alp...tegoryId=26090
      2016 w205 AMG

Yorum

Subwoofer almadan sadece amfi ve hoparlör yeterli mi?
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Subwoofer almadan sadece amfi ve hoparlör yeterli mi?
          Ses sistemi yaptırıcaksanız sonradan pişman olup sök tak yapmamak lazım en az 3 bin tl gözden çıkarmalasınız.Tamamen size kalmış bazı insanlar sever sesini bazılarıda hiç gelemez o sese rahatsız edebiliyor Kullanmazsanız daha güçlü mid takımı gerekir hertz hsk 165 yada TS-C171PRS pioneer gibi.Önerim 5 kanal amfi 20cm subwoofer bagajdada yer kaplamaz rahatsızda etmez
          2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
          X