Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia S60 navigasyon/multimedya

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia S60 navigasyon/multimedya

son zamanlar aracimda bazi degisiklikler yaptim ve sizinle paylasmak istedim...
    aracimda cd400 vardi ve tabii ki memnun deildim.. cok kurcaladim forumlari ve sonunda S60 isimli multimedya taktirmaya karar verdim... montajini da aldigim yerdeki arkadas yapti.. montaji yapan arkadas daha once esenyurt opel servisinde calismis ve gene ayni isi yapiyormus... guvenerek aracimi teslim ettim ve basinda bekledim ) el isciligi cok temiz ve montaj konusunda fazlasiyla uzmandi.. ardindan dogrudan OPEL ODAK yolunu tuttum ve turnpush montaji yaptirdim.. suan keyfini cikariyorum..

S60 multimedya

8inc dokunmatik ekran ve araca tam uyumlu..
    dvd/cv/fm/bluetooth mevcut
    dokunmatik hassasiyeti guzel.. herhangi bir donma yasamadim suana kadar
    EQ ayarlarini kendisi yapti ve kolonlarim daha canli hale geldi.
    navigasyonun antenini muavin tarafinda dirsek airbagin icine monte etti.
    menu gecisleri hizli ve gorsellik olarak +1 puan daha katti aracima
    tv anteni takti ama tabii ki ulke kosullarindan dolayi izleyemiyorum
    geri gorus kamerasi takildi plakalik yuvasina
    tek sorunu ingilizce olmasi
    sonuc olarak suana kadar herhangi bir sorun yasamadim. gayet memnunum...
    fiyat olarak 900tl montaj dahil yaptirdim..

http://hizliresim.com/2Y6ZGN

TURN&PUSH

Odak Dynamics farkiyla montajini yaptirdim..
    tuslardan sadece iki si calismiyor. navi + audi
    geri kalan tum fonksiyonlari S60 multimedia ile sorunsuz calisiyor...

http://hizliresim.com/jvgnlj

tekrardan emeginize saglik..
    2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Ynt: insignia S60 navigasyon/multimedya

hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum

tesekkurler..
      2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tesekkurler... aslinda daha ekleyeceklerim de var.. mesela odak dynamics tarafindan springboaster montaji yapildi.. ve yan sinyal cerceveleri opc cerceveleri ile degisti.. dikiz aynasi ledli ve alttan isiklandirmali olarak degisti.. simdi ki hedefim sade ve guzel bir muzik sistemi. daha sonra cift egzoz uygulamasi..

Yorum

Hayırlı olsun.. güle güle kullanın.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı olsun bende bu ikisinin peşindeyim odak a bir daha ne zaman gidiceksiniz orada bir baskın yapayım aracınıza

Yorum

Hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın...

Yorum

Kardeş aynısını dün ben aldım 800liraya adapazarı fatih elektronikten + 50 kamera + 100 montaj 950 ye geldi bana.
                    İyimi kötümü anlamadım.
                    TV çekmiyor
                    flash tan müzik dinlerken ses çok iyi değil gibi geldi.
                    Dokunmatik ekran güzel
                    Menusu çok karışık ebür cübür
                    aynı anda bikaç uygulama alt alta açıyo kapaması sorun. menüsü çok kötü.
                    tlfonla görüşme olayı güzel.
                    Geri vites kamerası çok beğenmedim ekranın rengi kırmızılı gibi.
                    kullanma kılavuzu ingilizce türkçe olaymış iyiymi.

bide video açıkken araç sürünce safaty driving uyarı ekranı çıkıyor kapatıyon yine geliyo çok kötü o
                    komşumda astra j var navigasyonunda tv 10 numara gösteriyor bende 1 kanal bile çekmiyor

Yorum

Peki bluetooth nasıl çalışıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yookane
                        Kardeş aynısını dün ben aldım 800liraya adapazarı fatih elektronikten + 50 kamera + 100 montaj 950 ye geldi bana.
                        İyimi kötümü anlamadım.
                        TV çekmiyor
                        flash tan müzik dinlerken ses çok iyi değil gibi geldi.
                        Dokunmatik ekran güzel
                        Menusu çok karışık ebür cübür
                        aynı anda bikaç uygulama alt alta açıyo kapaması sorun. menüsü çok kötü.
                        tlfonla görüşme olayı güzel.
                        Geri vites kamerası çok beğenmedim ekranın rengi kırmızılı gibi.
                        kullanma kılavuzu ingilizce türkçe olaymış iyiymi.

bide video açıkken araç sürünce safaty driving uyarı ekranı çıkıyor kapatıyon yine geliyo çok kötü o
                        komşumda astra j var navigasyonunda tv 10 numara gösteriyor bende 1 kanal bile çekmiyor
                        tv cekmedigi dogru ama zaten karasal yayinla alakali bir durum bu. daha once baska araclarda da yasadim ayni sorunu ve sanirim 2016 yilinda digital yayina gecilecek o zaman daha net izleyebiliriz.
                        ekolayzer ayarlarini montaji yapan usta halletti ve suan hicbir ise yaramaz dedigim kapi kolonlarim cosmus durumda.eko ayarlarini tekrardan yaptirin bence..
                        menu cok basit simgelerden yola cikarak istediginiz dvd/cd/radio vs tek dokunmayla ulasabiliyorum. ayarlarin oldugu menu den bahsediyorsaniz evet bence de cok karisik ama zaten kurcalamaya gerek yok.
                        ayni anda acilan pencerelerden kurtulmak cok basit.ekrana bir tiklama yaptiginiz da altta menu cikiyor ve ordan PIP yazani tikliyoruz ikinci ekran kapaniyor.
                        geri vites kamerasindan fazlasiyla memnunum sanirim sizin kamerada sorun var.
                        ve en onemli sorununuzun cozumu ayarlardan breake lamp sanirim onu off konumuna getirin sorununuz cozulecek..

bu arada ben satici deilim yanlis anlasilmasin tekstilciyim sadece aldigim veya alacagim herhangi bir urunu cok fazla arastirarak alir ve hemen kurcalar ogrenmeye calisirim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Peki bluetooth nasıl çalışıyor
                          telefon rehberini kaydedemiyormus(en yakin zamanda onu da ogrenicem) .. ama tuslama yaparak arama yapabiliyorsunuz.. ses kalitesi de orjinali ile ayni seviyede.. son aramalar cevapsiz aramalar hepsi liste seklinde ekranda cikiyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sirius
                            Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın...
                            tesekkurler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
                              Hayırlı olsun.
                              tesekkurler..

Yorum

İşleniyor...
                              X