Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Necvox hakkında bilgi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Necvox hakkında bilgi

Arkadaşlar tekrar Merhaba
    Navigasyon için uzun arastirmalar sonucunda Flyaudio ya karar verdim ama yeni sürümünde ciddi bir hafiza
    sorunu olduğunu öğrendim. Kontağı kapattıktan sonra radyo hafızası ve navigasyon kurulumu komple sıfırlanıyor
    işin en kötü yani cihaz bazen kapanmıyor.
    Insignia özellikle Cosmo modeli için en uyumlu cihaz Flyaudio iken bu şekilde olması üzücü oldu benim için.
    Necvox ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı ?
    Asıl merak ettiklerim;
    Cihaz aracın radyosunu kullanıyor mu
    Aracın bluetooth unu kullanıyor mu ve en önemlisi araç menüsü ile birebir uyumlu mu?
    Flyaudio araç ayarları ve bu konularda çok başarılı
    Koltuk ayarları vs gibi ayarlara girilebiliyorsa ve bu özellikler varsa hemen almak istiyorum

Ynt: Necvox hakkında bilgi

Hocam bende dvc 3420 var.. bu işte montaj çok önemli.. 2 seneye yakın kullanıyorum bi problem yok.. cihaz dan rahatça radyo yada araç ayarlarına geçebiliyorsunuz.. Benim araçta iki bluetooth var.. Aracın orjinal bluetooth unu kullanıyorum.. Cihazın bluetooth una göre ses kalitesi daha iyi.. müzik dinlerken herhangi bir cızırtı yok.. videolarda da çok iyi.. dva serileri var.. onlarda güzel.. eger internet te olsun istiyorsaniz platinum serileri var.. cosmo menüsü icin bisey söyleyemiyorum ama edition elegance da arac ayarlari telefon ayarlari radyo ayarlari aklima gelenler benim aractaki bütün ayarlara ulasabiliyorum

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: Necvox hakkında bilgi

Bilgi için çok teşekkür ederim.
      Cosmo modellerinde araçtan inişte koltuk kaydırma ve sağ aynanın eğim ayarı vs. gibi ayarlar var.
      Dİğer cihazlarda bunlar iptal oluyor.
      Cosmo aracı olup da bu cihazlardan kullanan mutlaka vardır diye düşünerek formdan yardım bekliyorum.

Yorum

İşleniyor...
      X