Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cdc400 arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cdc400 arızası

2009 model insignia aracımdaki ses sistemim uzun süredir çalışmıyor. Arada bir periyodik olarak ışıkları yanıp sönüyor ve uzun süreli araç kullanımından sonra çalışmaya başlıyor. Servise götürdüm akü değişirse sorun kalmaz dediler ancak sorun yine devam ediyor. Aracı uzun süre çalıştırdıktan sonra ses sistemi ışıklarının yanıp sönmesi sanki içinde bir batarya var ve boşaldığı için sistem çalışmıyor uzun süreli çalıştırma ile batarya dolup çalışmaya başlıyor gibi. Sistem çalışmayınca sinyal sesi, sensör sesi ve emniyet kemeri takılı değil sesi de çalışmıyor. Yardım lütfen.

Ynt: cdc400 arızası

Enteresan bir sorun

Mutlaka elektronik olarak bir sikintisi var iyi bir tamirci nin bakmasi lazim yada teyibin kablo demetinde bir yerde ezilme yada fare kemirmesinden kaynakli soyulma okmustur ve isindikca kisa devreye sebep veriyordur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: scarmankho
      2009 model insignia aracımdaki ses sistemim uzun süredir çalışmıyor. Arada bir periyodik olarak ışıkları yanıp sönüyor ve uzun süreli araç kullanımından sonra çalışmaya başlıyor. Servise götürdüm akü değişirse sorun kalmaz dediler ancak sorun yine devam ediyor. Aracı uzun süre çalıştırdıktan sonra ses sistemi ışıklarının yanıp sönmesi sanki içinde bir batarya var ve boşaldığı için sistem çalışmıyor uzun süreli çalıştırma ile batarya dolup çalışmaya başlıyor gibi. Sistem çalışmayınca sinyal sesi, sensör sesi ve emniyet kemeri takılı değil sesi de çalışmıyor. Yardım lütfen.
      Doğru akü kullandığınıza emin misiniz? Şarj dinamosunu kontrol ettirdiniz mi? Eğer dinamo arızalıysa, mesela az şarj ediyorsa akü değiştirmenizin pek bir anlamı olmayacaktır. İlginç bir arıza. Umarım çok masraf çıkarmadan halledersiniz. Geçmiş olsun.

Dipçe: Düşük batarya uyarısı almıyorsanız yüksek ihtimalle aküden değildir...
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yeni takılan akü orjinal GM aküsü ve serviste takıldı. Araç belli bir süre çalıştıktan sonra ses sisteminin ışıkları periyodik aralıklarla yanıp sönüyor. Bu durumun kablo ile alakalı olması imkansız. İzmir'de cdc400 ve insignia ikilisinden anlayan bir usta bilen varsa çok memnun olurum. Servislerin bu durumu çözebileceğini hiç sanmıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: scarmankho
          Yeni takılan akü orjinal GM aküsü ve serviste takıldı. Araç belli bir süre çalıştıktan sonra ses sisteminin ışıkları periyodik aralıklarla yanıp sönüyor. Bu durumun kablo ile alakalı olması imkansız. İzmir'de cdc400 ve insignia ikilisinden anlayan bir usta bilen varsa çok memnun olurum. Servislerin bu durumu çözebileceğini hiç sanmıyorum.
          Sanki elektriksel değil gibi. Cihaz kendi iç dünyasındaki sıkıntıları kendi kendine atlatıp çökümden kurtuluyor gibi Her seferinde kendini mi resetliyor napıyo? Benim Astra'mda trafik anonsuyla ilgili bir ayar vardı ve TC sanırım, hala var gerçi... Onu aktive ettiğim zaman uzun süre ses gelmiyordu sonra rastgele bir istasyondan ses gelmeye başlıyordu. Bir kaç defa olunca germişti beni. Sonra ayarları kurcalarken tesadüfen düzeltmiştim Acaba sizin de böyle bir ayarla ilgili yaşadığınız bir şey olabilir mi? Ekranı ve olan biteni göremediğimiz için yorum da yapmak zor gerçi... Foto ya da video yükleyemiyor musunuz?
          Bence düzeldiğinde ayarlarını tekrar bi gözden geçirin. Cihazın kendiyle ilgili gibi, elektriksel olduğunu sanmıyorum.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
          X