Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çook acil akıl yardımı lazım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çook acil akıl yardımı lazım

Bende opel insignia var, orjinal teybini kullanarak önlere focal arkaya bir woofer koydurdum.
    2 kanal + mono amfi oldu.

Ses teypten 4 çıkış varmış, ama bir türlü önlerden stereo ve arkadaki woofer'ı bağlayamadı usta.

Ön kapılara sağ sol çıkışı, arka kapı hoparlörlerinide woofer için sinyal taşıyalım dedik, önceden teypten arka veya ön seçme var iken arka hoparlörleri iptal ettiğimizde woofer görünmüyor.

Orjinal multimedya cihazın amfi çıkışı yokmuş yapamıyorum bu şekilde, çakma olanlardan alırsan amfi çıkışlı olur diyor, ben bozmak istemiyorum tesisatı, ne yapmamız lazım, ne almam lazım, çok acil lazım arkadaşlar, lütfen el atın. :'(

Ayrıca sinyal sei filanda kesildi aracın, eski haline getirdim yine olmadı diyor, neyapmam gerekli

Ynt: Çook acil akıl yardımı lazım

Hocam siz tesisatcınızı değiştirin öncelikle. Benim aracımda necvox muldimedia, mono anfi ve bass var ek olarak. Kapı kolonlarım orjinal dokunmadım hiç.

üniteden hoparlörlerle giden kablodan sesi aldık araya kaliteli bir çevirici taktık ve sesi amfiye bu çeviriciden geçirerek gönderdik. Ne aracın orjinal sinyal seslerinde bir kayıp yaşadım, nede müzik kalitesinde bir düşüş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
      Hocam siz tesisatcınızı değiştirin öncelikle. Benim aracımda necvox muldimedia, mono anfi ve bass var ek olarak. Kapı kolonlarım orjinal dokunmadım hiç.

üniteden hoparlörlerle giden kablodan sesi aldık araya kaliteli bir çevirici taktık ve sesi amfiye bu çeviriciden geçirerek gönderdik. Ne aracın orjinal sinyal seslerinde bir kayıp yaşadım, nede müzik kalitesinde bir düşüş.
      +1000

Yorum

Araçtaki sinyal seslerini ses sisteminiz kontrol ediyor bir şekilde kilitlenmiş akünün kutup başını sökün takın düzelir eğer düzelmez ise tesisatçınız ses sisteminin çıkışlarını bozmuş olabilir anlık bir kısa devre vs..

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
        X