Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android 4.2.2 Multimedya Cihazı ve Turn Push uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Android 4.2.2 Multimedya Cihazı ve Turn Push uygulaması

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
    Hayırlı olsun çok güzel olmuş turn push almak ve taktırmak ne kadara mal oldu acaba
    Birde benim aracımda navigasyon yok normal ekrandada kullanabiliyormuyuz bu turn push u merak ettim
    tabi normal ekranda işlevi daha çok olur hem fiyat konusunu servise sorarsanız daha sağlıklı olur sürekli değişebiliyomuş çünkü ben 180 e maal ettim.

Orjinal yazı sahibi: Sufy
    güle güle kullanın
    teşekkür ederim
    İNSİGNİA'sız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrahim43
      Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
      Android cihaz olduğu için tüm navi programlarını iptal edip sadece Yandex kullanın bence
      mutlaka denerim tavsiyeniz için teşekkürler..
      bide bişey sormak istiyorum örneğin jettalarda park yardımcısı düğmesine bastığınızda ekranda bi uygulama açılıyor çok net gösteriyor park ettiğiniz yeri ne kadar kalmış fln ve arka kameranın geri vitese takmadan kullanılmasını sağlayan bildiğiniz önerebileceğiniz android uygulamalar varmı..
      Araçla uyumlu bir program olması lazım çünkü aracın ölçtüğü bir bilgiyi işleyecek ve kullanıcıya yansıtacak. Böyle birşey olduğunu sanmıyorum ama yapılamayacak birşey değil.
      InsigniaTEAM

Yorum

Merhaba İbrahim bey memnunmusunuz cihazınızdan? Bende taktrmayı düşünüyorum sizinkinden ancak ürünün markasını bilmiyorum bu arada necvox anc 370 için fiyat aldım bu ürün hakkınıda bir bilginiz varmı? Forumda bu ürünü kullanan kimse varmı acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
          Merhaba İbrahim bey memnunmusunuz cihazınızdan? Bende taktrmayı düşünüyorum sizinkinden ancak ürünün markasını bilmiyorum bu arada necvox anc 370 için fiyat aldım bu ürün hakkınıda bir bilginiz varmı? Forumda bu ürünü kullanan kimse varmı acaba?
          o ürünü bilmiyorum ancak ben olsam almazdım özellikleri çok düşük yani android işletim sistemini kaldırabileceğini düşünmüyorum genede siz araştırın.

benim cihaza gelecek olursak cihaz çok iyi ancak bana gelen ürün de bi sıkıntı çıktı bu yüzden söktürüp değişim için geri yollucam müzik sesinde kendi kendine azalma artma oluyo nedense montajdan olabilir dedi satıcı ancak o çok zor bi ihtimal çünkü baya tecrübeli bi yere yaptırdım montajını şahıstan aldığım için bakalım garanti işleyişi nasıl olacak bence acele etmeyin bekleyin bnm cihaz gitsin gelsin ondan sonra kararınızı verin, veya başka cihazlara bakın
          https://www.youtube.com/watch?v=R3WVE4Fx_ig

bu astra j için olan cihazın tanıtımı bnmkide aynısı menüsü vs sadece ekran daha büyük.
          İNSİGNİA'sız

Yorum

o ürünü bilmiyorum ancak ben olsam almazdım özellikleri çok düşük yani android işletim sistemini kaldırabileceğini düşünmüyorum genede siz araştırın.

benim cihaza gelecek olursak cihaz çok iyi ancak bana gelen ürün de bi sıkıntı çıktı bu yüzden söktürüp değişim için geri yollucam müzik sesinde kendi kendine azalma artma oluyo nedense montajdan olabilir dedi satıcı ancak o çok zor bi ihtimal çünkü baya tecrübeli bi yere yaptırdım montajını şahıstan aldığım için bakalım garanti işleyişi nasıl olacak bence acele etmeyin bekleyin bnm cihaz gitsin gelsin ondan sonra kararınızı verin, veya başka cihazlara bakın

bu astra j için olan cihazın tanıtımı bnmkide aynısı menüsü vs sadece ekran daha büyük.
            Cihazda bi sıkıntı var demiştim o düzeldi sıkıntı cihazda araç hızına göre ses açma kapatma özelliği varmış o düzgün çalışmadığı için yapıyomuş o özelliği kapatınca problem kalmadı..
            İNSİGNİA'sız

Yorum

Cihazda bi sıkıntı var demiştim o düzeldi sıkıntı cihazda araç hızına göre ses açma kapatma özelliği varmış o düzgün çalışmadığı için yapıyomuş o özelliği kapatınca problem kalmadı..
              Çok harika bir cihaza benziyor, bildiğimiz akıllı telefonlar gibi akıcı. Siz bir süre kullanın sizin tavsiyenize göre ben de alacağım. Videoda üzerinde plakalık kameradan bahsediyor üzerindemi geliyor yoksa ayrı mı satılıyor?

Yorum

wsh2Cihaz gerçekten harika bi cihaz servisin sattığı gibi çizgi film gibi menüsü olan, bastırmatik bi cihaz değil gayet hızlı dokunmatiği hassas navigasyonu zaten kendi istediğinizi kurabiliyosunuz parasını haketti bana göre ancak işte çin malı en nihayetinde sonu nolur bilinmez tamamen şans işi.
                dediğim sıkıntı yüzünden canımı epey sıkmıştı oda sorun değilmiş aslında Allah'tan söktürmeden fark ettik
                size link atmıştım sanırım gümrük işlerini biliyosanız direk kendiniz alın veya benim aldığım satıcıyla görüşün insignia cihaz getirmicem demişti ama siz genede görüşün isterseniz.

Normalde plakalıklı şeklinde gelecekti ancak bana normal geldi satıcının elinde yokmuş daha sonra kendim alırım belki 20 dolar filan
                İNSİGNİA'sız

Yorum

Merhaba,
                  Bende bu aralar navigasyon ile ilgileniyorum. cihazınızın markasını almam mümkün mü? veya tedarik ettiğiniz kişi ile irtibata geçsek

saygılar..
                  2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

İşleniyor...
                  X