Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android 4.2.2 Multimedya Cihazı ve Turn Push uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android 4.2.2 Multimedya Cihazı ve Turn Push uygulaması

Merhaba

2 gün önce aracıma navigasyon cihazı ve turn push uygulaması yaptırmış bulunmaktayım sizlerle paylaşmak istedi. fotoğraflar biraz aceleye geldi daha sonra ayrıntılı bi şekilde çekip paylaşmaya çalışacağım.

Multimedya cihazı ile ilgili yorumum hız dokunmatik ekran kalitesi konusunda hiç bi sıkıntı takılma donma vs yok iphone 4s kullanıyorum dokunmatiği onunla eşdeğer hızı biraz daha iyi gibi hatta. navigasyon olarak igo ve tom tom kurdum igoyu kullandım tom tom'a daha bakamadım sygıcıda yükleyip aralarından hangisi daha iyise onu kullanmayı düşünüyorum. sonuçta elektronik bi cihaz ve çin malı ileride nolur bilemem ancak şuan aracın havasını çok değiştirdi doğrusu..

Turnpush a gelirsek cd 400 takılı iken çok daha fazla işe yarıyor ancak bu cihaza geçtiğimizde artık sadece back tuşu, dönen büyük tuş(şarkı,video radyo kanalı değiştirmeye yarıyor), ve telefon tuşu işlev görüyor diğerleri çalışmıyor ancak sadece görüntüsü bile ayrı hava katıyor.
    Bana nasıl takılacağını anlatan ERSİN beye çok teşekkür ediyorum gerçekten çok basitmiş montajı.
    Takmak isteyen arkadaşlar olursa kurulumu için resimli anlatım yapabilirim eğer ön paneli sökebileceğinizi düşünüyorsanız başka yere gitmenize gerek yoktur kendiniz 15 dk içinde kurabilirsiniz.
    İNSİGNİA'sız

Ynt: Android 4.2.2 Multimedya Cihazı ve Turn Push uygulaması

Güzel çalışma olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cok guzel ve sık Durmuş hayırlı olsun, Sakıncası yoksa kac liraya mal oldu?

Yorum

teşekkür ederim fotoğraflar biraz büyük oldu onları bi türlü küçültemedim sitede resme sağ tıklayıp yeni sekmede aç derseniz daha net görebilirsiniz fiyat konusunu pm atıyorum
        İNSİGNİA'sız

Yorum

Elinize sağlık, çok güzel olmuş.
          Hayırlı olsun.

Yorum

elininze sağlık multimedya cihazı turnpushu nerden ne kadara aldınız ve montajla ilgili rsimler koyarsanız memnun oluruz ersin bey koyacaktı ama ben göremedim veya daha koyamadı resimleri

Yorum

güzel olmuş ..bende taktırmak istiyorum ..montajı nerede yaptırdınız ,kaça maal oldu ..bilgilendirirseniz sevinirim

Yorum

Güle güle kullanın. Güzel olmuş

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Gayet güzel olmuş cihazı nereden aldığınızı ve fiyatınıda öğrenebilirsek harika olur. ben navimex'i 1100'e mal etmiştim.
                  Kısmetmiş 2010 Insignia ST 1.6 T

Yorum

Android cihaz olduğu için tüm navi programlarını iptal edip sadece Yandex kullanın bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: exelanze
                      güzel olmuş ..bende taktırmak istiyorum ..montajı nerede yaptırdınız ,kaça maal oldu ..bilgilendirirseniz sevinirim
                      Orjinal yazı sahibi: Hikmet
                      Gayet güzel olmuş cihazı nereden aldığınızı ve fiyatınıda öğrenebilirsek harika olur. ben navimex'i 1100'e mal etmiştim.
                      Cihazı internetten çin sitesi üzerinden sipariş vererek kendiniz almaya kalkarsanız gümrükte vs sıkıntı çıkmazsa eğer 1000 Liraya maal edebilirsiniz. Ancak ben gibi hiç gümrük filan uğraşmıyım ileride sıkıntı çıkartırsa filan Türk bi muhattabım olsun diyosanız 1400 liraya maal edersiniz ancak aldığım satıcı beni biraz hayal kırıklığına uğrattı bayramdan önce elime ulaşacağını söyledi cihazın 10 günde filan gelecekti tam 35 gün bekledim. bide insignia deyince kimse nedense cihaz getirtmek istemiyor ellerinde stok yapmıyorlar bu yüzden kapora ile getittirdim.ve geri dönüş kamerası plakalık şeklinde gelecekti normal geldi şimdi onu kendim alcam artık biçimsiz durdu, tv antenide çıkmadı içinden...İsterseniz size satıcı bilgilerini numarasını vs verebilirim kadıköyde bürosu var sanırım yada risk almayı seviyosanız çin sitesinden ciddi anlamda düşünebilirsiniz adamlar sürekli sykpde online konuşabiliyosunuz ingilizce olarak.

Turn pushtu tümar servisinden aldım ersin bey ordan baya aldığı için cihazı biliyorlar 1 ayda gelir demişlerdi 1 haftada elime ulaştı.orda satış danışmanı recep bey vardı sanırım onunla iletişime geçebilirsiniz bana eskişehir daha yakın bir servis ama şimdi Turn push desem adam araştıracak bulacak belki rengi tutmayacak ya çerçevesi yanlış gelecek vs vs. sonuçta her türlü bana kargo ile ulaşacaktı bu yüzden tümarı seçtim. turn push alımım gerçekten çok temiz ve hızlı bi şekilde sorunsuz oldu

Montajı için eskişehire gittim orda opel nissan renault bayileri için 0 araçlara bu cihazları takan bi elektronikçi var onlara taktırdım Turn push u bilmiyolardı normal olarak onlarada ben anlattım 10 dk da ilk onu taktılar multimedya cihazını zaten hiç zorlanmadan taktılar bi radyoda sıkıntı oldu adam kendi eliyle tutuyo kabloyu çok net çekiyo aracın antenine takıyor çekmiyor cihazda sıkıntı var geri yolla dediler bende çok radyo arayan biri olmadığım için uğraşmak istemedim şuan radyo için bi kablo çektiler oda hiç net çekmiyor kısacası radyoyu kullanamıyorum şuan..

Birde ön konsol açılmışken bagaja iki tane kablo çektirdim daha sonra oraya infinity ses sistemi kapakları ve iki adet normal bi hoparlör alıp takacağım onunda çok şık olacağını düşünüyorum..

İNSİGNİA'sız

Yorum

Süper.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                          Android cihaz olduğu için tüm navi programlarını iptal edip sadece Yandex kullanın bence
                          mutlaka denerim tavsiyeniz için teşekkürler..
                          bide bişey sormak istiyorum örneğin jettalarda park yardımcısı düğmesine bastığınızda ekranda bi uygulama açılıyor çok net gösteriyor park ettiğiniz yeri ne kadar kalmış fln ve arka kameranın geri vitese takmadan kullanılmasını sağlayan bildiğiniz önerebileceğiniz android uygulamalar varmı..
                          İNSİGNİA'sız

Yorum

Hayırlı olsun çok güzel olmuş turn push almak ve taktırmak ne kadara mal oldu acaba
                            Birde benim aracımda navigasyon yok normal ekrandada kullanabiliyormuyuz bu turn push u merak ettim
                            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

güle güle kullanın
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X