Duyuru

Collapse
No announcement yet.

usb android telefonu tanımıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• usb android telefonu tanımıyor

2012 model insignia aracın usb bağlantısına android telefon bağladığımda telefonu görmüyor.bu konda bilgisi olan var mı

Ynt: usb android telefonu tanımıyor

flash bellek ve ıphone'u görüyor.

Yorum

2012 modellerdeki media oynatıcıyı bilmeden yazıyorum. Android telefonunuzu yığın bellek moduna almayı denediniz mi? Sanırım telefonun içindeki şarkıları görmek istiyorsunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Merhaba,

Aynı sorun benim aracım ve telefonum arasında da yaşanıyor. Araç imzamda telefon ise Note 3. Sanırım DVD800'ün iphone ve flash disk hazırlığı var ama 2009 yılındaki Android'in durumunu düşünürsek (sanırım daha 1'den 2'ye geçmişti) bu hazırlığın olmaması normal. Telefon ayarlarından flash disk gibi hareket etmesini söylemek de herkes için çözüm olmayabilir çünkü sanırım DVD800'ün okuyabileceği belleğin bir limiti var. Kaç bilmiyorum ama bende işe yaramadı. Benim telefonumda 32 GB + 64 GB bellekler var. Ben denedim, olmayınca ilk aracım için aldığım iPod'u taktım, sorunsuz çalışıyor. Size de flash disk öneririm, minik bir flash disk alıp tonla şarkı dinleyebilirsiniz üstelik artık okadar küçükler ki orda olduklarını bile hatırlamazsınız. Fiyatları da 15 TL ile 45TL arasında değişiyor

Bir de benim USB'im telefonumu şarj edemiyor, aparat kullanmak zorunda kalıyorum ama kolçağın içinde 3. bir soket olduğu için sorun olmuyor. Gerçi pil 3.200 Mah olunca bu durum normal karşılanabilir, çok da üzerine gitmemek lazım

Selamlar.
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
        X