herkese hayirli haftalar.. aracima navi taktirmak istiyorum acaba necvox platinum serisi taktirip memnun olan varmi? aracla tam uyumlumu? kronik sorunlari varmi? taktiranlar vardir mutlaka yardimci olursaniz sevinirim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
necvox dvn-platinum 1034/1035
Collapse
X
-
Ynt: necvox dvn-platinum 1034/1035
konuya ilginizden dolayı teşekkürler bugun esse grup aradım ve daha önce iki seri gelmiş ve satılmış. Hiç ellerinde veya anlaşmalı servislerde kalmamış. Yani şuanda yaklaşık 500 araçta bu cihazdan var. Forumda enazından birkaç kişi almıştır diye düşünüyorum ve fikirlerini beklemeye devam ediyorum
Yorum
-
Evet ben de merak edip yeni mesajlara sürekli göz atıyorum var mı diye. Cihazı bilmiyorum, merak ettim. Umarım biri yazar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14429.0
Çağrı ile irtibata geçin o size cihaz hakkında bilgi verecektir..
Yorum
-
Güzel bir cihaza benziyor. Keşke bizim kasaya da çıkarsalarmış. Eminim çok kişi ilgilenirdi.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14429.0
Çağrı ile irtibata geçin o size cihaz hakkında bilgi verecektir..
Orjinal yazı sahibi: FlesiusGüzel bir cihaza benziyor. Keşke bizim kasaya da çıkarsalarmış. Eminim çok kişi ilgilenirdi.
Yorum
-
benim aracımda servis tarafından takılan NECVOX DVA-9834 HD car navigasyon ve multimedya sistemi var arkadaşım ..platinum serisini bilmiyorum ama NECVOX ile ilgili benim izlenimlerimi paylaşayım.. navigasyon telefon bağlantısı müzik dinleme konusunda hiç bir sıkıntısı yok ama bağlanılan usb aygıtları ne kadar müzik mpeg ve fotograf dolu olursa o kadar ağırlaşıyor .. ve tv fonksiyonu asla (orjinal antenine bağlı sanırım) çok net bir görüntü vermiyor ..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kaya yalçınbenim aracımda servis tarafından takılan NECVOX DVA-9834 HD car navigasyon ve multimedya sistemi var arkadaşım ..platinum serisini bilmiyorum ama NECVOX ile ilgili benim izlenimlerimi paylaşayım.. navigasyon telefon bağlantısı müzik dinleme konusunda hiç bir sıkıntısı yok ama bağlanılan usb aygıtları ne kadar müzik mpeg ve fotograf dolu olursa o kadar ağırlaşıyor .. ve tv fonksiyonu asla (orjinal antenine bağlı sanırım) çok net bir görüntü vermiyor ..
Orjinal yazı sahibi: ibrahim43Orjinal yazı sahibi: black eaglesKimse kullanmıyormu acaba??
Yorum
-
Esse grup'un anasayfasına baktım yeni insignia için dvn-p 1032 var.. 1034/1035 hakkında bir bilgi yok.. bende eski dvc 3420 var.. wifi ile internete bağlanabilme özelliği yok.. olsa iyi olurdu.. 2 sene önce plantinum olsa kaçırmazdım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Esse grup'un anasayfasına baktım yeni insignia için dvn-p 1032 var.. 1034/1035 hakkında bir bilgi yok.. bende eski dvc 3420 var.. wifi ile internete bağlanabilme özelliği yok.. olsa iyi olurdu.. 2 sene önce plantinum olsa kaçırmazdım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: black eaglesOrjinal yazı sahibi: insgna44Esse grup'un anasayfasına baktım yeni insignia için dvn-p 1032 var.. 1034/1035 hakkında bir bilgi yok.. bende eski dvc 3420 var.. wifi ile internete bağlanabilme özelliği yok.. olsa iyi olurdu.. 2 sene önce plantinum olsa kaçırmazdım..İNSİGNİA'sız
Yorum
-
ozaman esse de bir kararsizlik mevcut. bana da serkan isimli bir bayii ile irtibata gecmemi istediler. serkan isimli arkadas 2009/2013 kasalara geldigini ve tukendigini belirtti. ozaman tek care ay sonunu beklemek. gelirse dogru bilgi gelmezse yanlis bilgi demekten baska care kalmiyor.
Yorum
Yorum