Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arac dili ingilizce oldi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arac dili ingilizce oldi

Merhaba,
    Aracima navimex 9993 hd navigasyon taktirdim.Cihazdan memnunum.Ancak bu sabah calistirdigimda aracin dili yani yakit menzili ortalama yakit gibi yazilar direksiyonun altindaki ekranin dili cince olmustur.Navigasyondan ayarlara baktim sadece cince ve ingilizce secenegi vardi.Bunu tekrar nasil turkce yapabilirim.Bu cihazi kullanan ya da bilgisi olan biri varsa cok sevinirim.
    Tesekkurler,herkese kazasiz surusler

Ynt: Arac dili ingilizce oldi

tahminimce , eski cihaz takılıp Türkçeye çevirip daha sonra yeni cihazın takılması gerekiyor , siz yine yaptırdığınız yere götürün onlar halleder.

Yorum

Config bolumunden yapabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sizin dil de lazca olmiş ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Merhaba,

Kalıcı çözüm ancak update ya da language pack eklemek olur gibi geldi bana. Yoksa sık sık servise gidip gelmeniz olası. Bunu da ancak takan yer yapabilir. Cihazı biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım, language pack aramaya devam ederseniz belki kendiniz de halledebilirsiniz.

İngilizce biliyorsanız yerinizde olsam kafama takmaz olduğu gibi kullanırım.

Selamlar.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Cihazınızda Windows CE 6.0 işletim sistemi kurulu sanırım. Buradan yola çıkabilir ve içinde çalışan yazılımı, yani sizin kullandığınız arayüzü öğrenip language pack yükleyebilirsiniz. Yazılım bilginiz varsa .mo uzantılı bir dosya bulursanız gerekli araçla kendiniz bile Türkçe'leştirebilirsiniz. Ama dediğim gibi en güzeli aldığınız yere sormanız. Oradan da eliniz boş çıkarsanız bence varsa Türkiye temsilcisine yoksa direk üreticiye ulaşmaya çalışın.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: perfettyy
              Merhaba,
              Aracima navimex 9993 hd navigasyon taktirdim.Cihazdan memnunum.Ancak bu sabah calistirdigimda aracin dili yani yakit menzili ortalama yakit gibi yazilar direksiyonun altindaki ekranin dili cince olmustur.Navigasyondan ayarlara baktim sadece cince ve ingilizce secenegi vardi.Bunu tekrar nasil turkce yapabilirim.Bu cihazi kullanan ya da bilgisi olan biri varsa cok sevinirim.
              Tesekkurler,herkese kazasiz surusler
              Merhaba
              öncelikle sorununuzu hallettiniz mi?
              dün bende aracıma android 4.2.2 yazılımda bi cihaz taktırdım biraz kurcalarken car settings uygulamasını açtım araç dili çince gözüküyordu bende onu ingilizce yaptım hiç kurcalamasam bir şey yoktu şimdi benim yol bilgisayarıda ingilizce oldu tekrar çinceyi seçtiğimde çince oluyor aldığım yere sordum eski cihazı takıp Türkçe yapmak gerekiyomuş. siz başka çözüm bulduysanız paylaşın lütfen
              İNSİGNİA'sız

Yorum

Aynı sorunu bende bugün yaşadım çözümü nedir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuperman
                  Aynı sorunu bende bugün yaşadım çözümü nedir?
                  eski cihazı takıp Türkçe yapmak
                  İNSİGNİA'sız

Yorum

İşleniyor...
                  X