Aracımın mercekli halojen farlarını değiştirmek istiyorum. Ancak hem muayene hem de polis çevirmesinden dolayı xenon taktırmayı düşünmüyorum. Osram Night Breaker Ultimate ya da Philips Blue Vision arasında kaldım. Bazı forumlarda Bosch 90+'ı da çok övmüşler. Hangisini önerirsiniz. Ayrıca bizim araçlarda H7 ampul kullanılıyor değil mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Makyajlı kasa için halojen far tavsiyesi
Collapse
X
-
Ynt: Makyajlı kasa için halojen far tavsiyesi
yabancı forumlarda ledli kısa farların yakında oem olarak satılacağını okudum, led farları mı beklesem...
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Dün serviste aracın farlarına baktırdım, hir2 kodlu 55w 12v halojen ampul var, buna uygun hangi xenon ampülü taktırmalıyım?
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Osram Nightbreaker zamanında kullanmıştım. Ömürleri kısadır. Ortalama 6 ay-1 yıl arası bitiyorlar. Her seferinde normal ampul taktığımda oh be dünya varmış demiştim. Bu tip ampullerden alacaksanız bagajınızda mutlaka yedek ampul bulundurun ve nasıl takılacağını öğrenin. Sonra gece vakti takacak kimsenin olmadığı aydınlatmasız yollarda tek farla gitmek sıkıntı yaratıyor
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişOsram Nightbreaker zamanında kullanmıştım. Ömürleri kısadır. Ortalama 6 ay-1 yıl arası bitiyorlar. Her seferinde normal ampul taktığımda oh be dünya varmış demiştim. Bu tip ampullerden alacaksanız bagajınızda mutlaka yedek ampul bulundurun ve nasıl takılacağını öğrenin. Sonra gece vakti takacak kimsenin olmadığı aydınlatmasız yollarda tek farla gitmek sıkıntı yaratıyor
Yorum
Yorum