Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Makyajlı kasa için halojen far tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Makyajlı kasa için halojen far tavsiyesi

Aracımın mercekli halojen farlarını değiştirmek istiyorum. Ancak hem muayene hem de polis çevirmesinden dolayı xenon taktırmayı düşünmüyorum. Osram Night Breaker Ultimate ya da Philips Blue Vision arasında kaldım. Bazı forumlarda Bosch 90+'ı da çok övmüşler. Hangisini önerirsiniz. Ayrıca bizim araçlarda H7 ampul kullanılıyor değil mi?

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Ynt: Makyajlı kasa için halojen far tavsiyesi

Polis çevirmesinde xenon bir sıkıntı olmaz. Muayeneye giderken standart ampul takabilirsiniz.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Xenon takabilirsiniz aracınız mercekli far a sahip.
      Polislerin taktığı merceksiz xenon göz alan farlar.
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Sadece muayenede sıkıntı olur, far yıkamada yaptırabilirseniz muayenedede sorun olmaz...

Yorum

yabancı forumlarda ledli kısa farların yakında oem olarak satılacağını okudum, led farları mı beklesem...

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
          2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Dün serviste aracın farlarına baktırdım, hir2 kodlu 55w 12v halojen ampul var, buna uygun hangi xenon ampülü taktırmalıyım?

Yorum

Osram Nightbreaker zamanında kullanmıştım. Ömürleri kısadır. Ortalama 6 ay-1 yıl arası bitiyorlar. Her seferinde normal ampul taktığımda oh be dünya varmış demiştim. Bu tip ampullerden alacaksanız bagajınızda mutlaka yedek ampul bulundurun ve nasıl takılacağını öğrenin. Sonra gece vakti takacak kimsenin olmadığı aydınlatmasız yollarda tek farla gitmek sıkıntı yaratıyor

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                Osram Nightbreaker zamanında kullanmıştım. Ömürleri kısadır. Ortalama 6 ay-1 yıl arası bitiyorlar. Her seferinde normal ampul taktığımda oh be dünya varmış demiştim. Bu tip ampullerden alacaksanız bagajınızda mutlaka yedek ampul bulundurun ve nasıl takılacağını öğrenin. Sonra gece vakti takacak kimsenin olmadığı aydınlatmasız yollarda tek farla gitmek sıkıntı yaratıyor
                daha önce corsa da nightbreaker kullanmıştım, 2 yıl hiç sorun çıkarmadı. zaten ne osram nightbreaker ne de philips crystal vision için hir2 ampul yok. internette sadece orjinal ampule rastladım, bu tip yeni olduğundan bekleyeceğiz anlaşılan.

Yorum

İşleniyor...
                X