Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cyclone navi ses parazit soruu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cyclone navi ses parazit soruu?

Arkadaşlar insigniada takılı olan cyclone navideki parazit sesini çözemiyorum. Bir bobinden bahsedilmiş ama ne opel servisi ne de ses sistemi yapan elektronikçiler bişey anlamıyor. Regi elektronik ile görüştüm onlarda cihazı söküp gönderin diyorlar. Net bir şwkilde çözüm önerisi olan var mı?
    2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
    2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Ynt: cyclone navi ses parazit soruu?

Ben bu sistemi hiç bilmiyorum,ama, ateşleme bobininin ses sistemlerinde
    parazite sebep olabileceği hususunda bir topik hatırlıyorum

Yorum

En neti onlar söylemişler zaten, ya istanbula gelin, yada kargoyla gönderin, imkanınız varsa istanbula gelmeniz daha sağlıklı

Yorum

Montaj esnasında topraklama ile ilgili sorun olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

DVD, Flash Belleken Müzik Dinlemek/Seyretmek İçin Cyclone Cihazının Audio Çıkışı, Aracın Orjinal Aux Girişine Bağlanılıyor. Oem Cihazda Uzuun ve Topraklaması Yetersiz Kablo Kullanıldığı İçin Bu Ses Oluyor. Aracın Orjinalindeki Radyo veya CD yi Dinlerken Bu Ses Duyulmuyor. Öte Yandan Oem Cihaz Piyasada Bilinen Pioneer, Kenvood vs. Gibi Cihazların Kalitesinde Değil. Yanlış Anlaşılmasın Ben de Cyclone Kullanıyorum, Cihazı Kötülemek Amacı İle Yazmıyorum.
          Bursa Neskarda Çalışan ve Bu Konuda Oldukça Ehil Bir Kardeşimizin Sıkıntıyı, Araya Bir Çeşit Bobin Bağlayarak Oldukça Giderdiğini Söyleyebilirim. Ancak Halen Çok Yüksek Seste İken, Parça Aralarında Hışırtılar Cızırtılar Olabiliyor.
          Cihazın, Bu Gibi Oem Cihaz Bağlamış ve Sorunu Bilen Ehil Kişilere Emanet Edilmesini Tavsiye Ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
            DVD, Flash Belleken Müzik Dinlemek/Seyretmek İçin Cyclone Cihazının Audio Çıkışı, Aracın Orjinal Aux Girişine Bağlanılıyor. Oem Cihazda Uzuun ve Topraklaması Yetersiz Kablo Kullanıldığı İçin Bu Ses Oluyor. Aracın Orjinalindeki Radyo veya CD yi Dinlerken Bu Ses Duyulmuyor. Öte Yandan Oem Cihaz Piyasada Bilinen Pioneer, Kenvood vs. Gibi Cihazların Kalitesinde Değil. Yanlış Anlaşılmasın Ben de Cyclone Kullanıyorum, Cihazı Kötülemek Amacı İle Yazmıyorum.
            Bursa Neskarda Çalışan ve Bu Konuda Oldukça Ehil Bir Kardeşimizin Sıkıntıyı, Araya Bir Çeşit Bobin Bağlayarak Oldukça Giderdiğini Söyleyebilirim. Ancak Halen Çok Yüksek Seste İken, Parça Aralarında Hışırtılar Cızırtılar Olabiliyor.
            Cihazın, Bu Gibi Oem Cihaz Bağlamış ve Sorunu Bilen Ehil Kişilere Emanet Edilmesini Tavsiye Ederim.

Evet aynen bu şekilde bağlı. Peki bu kablo cihazla bütünleşik mi? Yoksa başka kablo alınıp takılabilir mi? Eğer takılabilir ise bobin bulunan bir kablo bulmak zor değil.
            2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
            2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Bütünleşik ve Zaten Bu Kabloya Bobin Montajı Yapılıyor Ve Konsolun İçine Sabitleniyor Diye Biliyorum. Yeni Kablo Montajı Cihazın Torpido Gözünden Çıkarılmasını Gerektirebilir.

Yorum

Benim araçta sadece aux girişi var usb yok bu nasıl cosmo yaa
                2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                X