Arkadaşlar insigniada takılı olan cyclone navideki parazit sesini çözemiyorum. Bir bobinden bahsedilmiş ama ne opel servisi ne de ses sistemi yapan elektronikçiler bişey anlamıyor. Regi elektronik ile görüştüm onlarda cihazı söküp gönderin diyorlar. Net bir şwkilde çözüm önerisi olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cyclone navi ses parazit soruu?
Collapse
X
-
Ynt: cyclone navi ses parazit soruu?
DVD, Flash Belleken Müzik Dinlemek/Seyretmek İçin Cyclone Cihazının Audio Çıkışı, Aracın Orjinal Aux Girişine Bağlanılıyor. Oem Cihazda Uzuun ve Topraklaması Yetersiz Kablo Kullanıldığı İçin Bu Ses Oluyor. Aracın Orjinalindeki Radyo veya CD yi Dinlerken Bu Ses Duyulmuyor. Öte Yandan Oem Cihaz Piyasada Bilinen Pioneer, Kenvood vs. Gibi Cihazların Kalitesinde Değil. Yanlış Anlaşılmasın Ben de Cyclone Kullanıyorum, Cihazı Kötülemek Amacı İle Yazmıyorum.
Bursa Neskarda Çalışan ve Bu Konuda Oldukça Ehil Bir Kardeşimizin Sıkıntıyı, Araya Bir Çeşit Bobin Bağlayarak Oldukça Giderdiğini Söyleyebilirim. Ancak Halen Çok Yüksek Seste İken, Parça Aralarında Hışırtılar Cızırtılar Olabiliyor.
Cihazın, Bu Gibi Oem Cihaz Bağlamış ve Sorunu Bilen Ehil Kişilere Emanet Edilmesini Tavsiye Ederim.
Yorum
-
Ynt: cyclone navi ses parazit soruu?
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaDVD, Flash Belleken Müzik Dinlemek/Seyretmek İçin Cyclone Cihazının Audio Çıkışı, Aracın Orjinal Aux Girişine Bağlanılıyor. Oem Cihazda Uzuun ve Topraklaması Yetersiz Kablo Kullanıldığı İçin Bu Ses Oluyor. Aracın Orjinalindeki Radyo veya CD yi Dinlerken Bu Ses Duyulmuyor. Öte Yandan Oem Cihaz Piyasada Bilinen Pioneer, Kenvood vs. Gibi Cihazların Kalitesinde Değil. Yanlış Anlaşılmasın Ben de Cyclone Kullanıyorum, Cihazı Kötülemek Amacı İle Yazmıyorum.
Bursa Neskarda Çalışan ve Bu Konuda Oldukça Ehil Bir Kardeşimizin Sıkıntıyı, Araya Bir Çeşit Bobin Bağlayarak Oldukça Giderdiğini Söyleyebilirim. Ancak Halen Çok Yüksek Seste İken, Parça Aralarında Hışırtılar Cızırtılar Olabiliyor.
Cihazın, Bu Gibi Oem Cihaz Bağlamış ve Sorunu Bilen Ehil Kişilere Emanet Edilmesini Tavsiye Ederim.
2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
Yorum