Ynt: Son durum nedir arkadaşlar Hangi navigasyondan taktıralım
Bu sorunun cevabını vermek çok zor
Orjinal dışındaki bütün ürünlerde bazı eksiklikler olabiliyor kişiden kişiye beklenti değişebiliyor en iyi seçimi cihazın uygulanmış bir araç üzerinden test etmeniz ve görmenizdir bir çok üyemizde Cyclone var memnun olanda var olmayanda
Serviste 1400 TL ye necvox taktırmıştım. İnanılmaz pişman oldum. hızı performansı etkileşimi ve özellikleri berbattı.
Daha sonra özel bir yerde 850 TL ye s60 denen bi markanın (oem) cihazını taktım. Tam aksine aşırı memnun oldum. Hiç sorun yaşamadım. Sesi gpsi özellikleri çok iyidi. Hızı harikaydı...
Bu iş biraz karışık. Ucuz piyasada çok. Yetkililerinde ne taktığı o an kiminle anlaşmalı olduğuna bakar.
Özel bir yerde tavsiyeleri olan bir cihazı takabilirsiniz.
aynen piyasada çok fazla var 750 den başlıyo 1900 aralığında değişen modeller tv li gps li geri görüş kameralı bi kere almışken hata yapmak istemiyorum
Tamamen uyumlu. Klima, araç ayarları, direksiyon uyumu... ben bir eksik bulamadım. :uzaktan kumandası kullanışlı. Ekran çözünürlüğü ve kalitesi çok yeterli.
Bende necvox dvc 3420 var.. Bi problem yok.. müzik dinlerken cızırtı falan yok.. Clip yada film lerde dee görüntü kalitesi çok iyi.. Geçişlerdede herhangi bir tutukluk yaşamadım..Navigasyonuda güzel.. 1,5 senedir kullanıyorum memnunum.. Yeni android işletimliler platinium dvn serileri daha iyidir tabiki.... Telefondan internet falan daha iyi olur..
sonradan takılan cihazlarda Sadece tv görüntüsü çok kötü.. oda hemen hemen hepsinde aynı..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Ben necvox kullaniyorum, genel anlamda memnunum ama begenmedigim bir iki ozellik var;
1- bluetooth baglantisi ile telefon görüşmesi yaparken karsiya.ses cok iyi gitmiyor ya da biraz ses kalitesi kotu gidiyor
2-gun isiginda ekran goruntusu cok kotu oluyor bazen hamgi radyoyu dinledigimi secemiyorum ekranda, hatta bu sorun yuzunden ekran degisikligi yapilabilirmi diye cok araştırdım ama bir sonuca ulasamadim (
Yorum