Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.

Opel serviste (Opan) teorik olarak garanti dahilinde Necvox taktırıp, pişman olanlardanım.
    Herhangi marka tercihim yoktu aslında. Kriterlerim: 1. Bu işi servisin yapmasıydı (ama işlemi servis değil, dışardan birileri yaptı ). 2. IGO
    Arabayı servise götürdüğümde, tesadüfen sıfır araçlara (insignia, astra) takılmış olarak gördüm ve binbir heyecanla, hemen taktırdım.
    Bu tür bir aygıtta aradığım en önemli özellik navigasyondu. Necvox ta zaten IGO kullanıldığı için sorun yok.
    Gelelim şikayetlere:
    1. Necvox tan gelen ses seviyesi düşük. Radyoda 5 birim ses de rahat duyabiliyorken, necvox a (aux) geçince sesi 10 birim yapmak gerekiyor.
    2. Motor gürültüsü vs. necvox'u fazlasıyla etkiliyor.
    3. Montaj tam yılan hikayesiydi. GPS anteninin en sonunda aracın arka camına koyduklarında sanırım 3. defadır servisteydim.
    Bütün bunları, İstanbul Necvox teknik servis ile görüştüm. Ben insignia der demez, teknisyen zaten şikayetlerimi daha ben söylemeden sıraladı. Üretici firmaya bu şikayetlerin bildirildiği, Astra ve Insignia larda bu sorunun HEP olduğu söylendi. Herhangi bir geliştirme yapılırsa, bize dönüleceği söylendi.
    Opel SERVİSLERE BAKARSANIZ, KİMSENİN ŞİKAYETİ YOK. Şikayetçi olmamak mümkün değil. Diğer taraftan, o kadar kırılıp döküldü ki, yeni bir macera istemiyorum. Navigasyon u zaten sürekli kullanmadığım için, o esnada necvox üzerinden müzik dinliyorum ve eziyete katlanıyorum. Navigasyon haricinde, zaten USB kullanıyorum.
    Sanırım, tüm OEM modellerde kişisel bakışlara göre şikayetler olacaktır. En güzeli orjinali. Orjinali neden tercih etmedim. Cevap klasik: Zayıf harita ve navi.
    Sonuç olarak kesin önerim, IGO bulunduran bir çözüm varsa NECVOX ALMAYINIZ, alacak olanları da UYARINIZ.
    Herkese selamlar.
    Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo Siyah + Necvox

Yorum

Taktırmadan once keske forumu inceleseydiniz. Eger yeni taktirdiysaniz iade edin/vazgecin.
      Ayrica flyaudio. Igo+ basarsoft 2010/ 9 haritasi ile geliyor.
      Flyaudio ile ilgili inceleme ve kullanici gorusleri mevcut. Flyaudiodan sikayet eden arkadas hatirlamiyorum.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Sanırım iade için artık çok geç. Zaten, o kadar uğraşıldı ki herkesin emeğine de yazık. Sonuçta montajı yapanın bi suçu yok. Ürün sorunlu.
        Aslında servise de, bu üründen vermeyin insanlara dedim. Onlar da sizden sonra 3 kişiye verdik, şikayetleri yok dedi. Muhtemelen, külliyen yalan.
        Ama olaya alıştım iyice Navi hariç fonksiyonlarını neredeyse hiç kullanmadığım için, o kadar sorun olmuyor.
        Tek sorunum, biraz aceleci davranmam. İlginize teşekkürler.
        Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo Siyah + Necvox

Yorum

hoşqeldiniz sizi tanıyabilir miyiz?

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Sevgili Recep Bey,motor gürültüsünü ortadan kaldırmak için aux kablosuna filtre taktırın.Hani eskiden radyo-teyplerin kırmızı kablosuna bağlı bir kutu olurdu.O kutu en azından motordan gelen uğultuyu kesecektir.Hatta o kutuyu taktırırken birkaç tanesini denetin,bazıları dah iyi sonuç verebiliyor.Çok fazla da canınızı sıkıp aracınızın keyfinden mahrum kalmayın.
            Keyifli forumlar dilerim...
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Geçmiş olsun o zaman....

Orjinal yazı sahibi: rgulsen
              Sanırım iade için artık çok geç.

Yorum

Mehmet Bey,
                Walla bunları duydukça sizin fikirlerinize güvenip FLY taktırdığıma bir kat daha memnun oluyorum. Oysa Denizli servisi Necvox konusunda epeyce de ısrarcı olmuştu şöyle iyi böyle iyi diye. Ben de yok ben bunu istemiyorum deyip ayrılmıştım. İyiki de ayrılmışım. Genellikle servislere güvenirim. Gerçi şu an sözkonusu olan Opel servisiyse bir adım geri duruyorum ama
                Tekrar teşekkürler...
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                  Mehmet Bey,
                  Walla bunları duydukça sizin fikirlerinize güvenip FLY taktırdığıma bir kat daha memnun oluyorum. Oysa Denizli servisi Necvox konusunda epeyce de ısrarcı olmuştu şöyle iyi böyle iyi diye. Ben de yok ben bunu istemiyorum deyip ayrılmıştım. İyiki de ayrılmışım. Genellikle servislere güvenirim. Gerçi şu an sözkonusu olan Opel servisiyse bir adım geri duruyorum ama
                  Tekrar teşekkürler...
                  servisler sattıkları ürüne göre komisyon yada başka şeyler alıyor. Necvox'da ısrar etmelerinin sebebi budur bence
                  InsigniaTEAM

Yorum

Sakal bırakmama gerek kalmadan beni dinlediniz ve siz kazandınız ...

Bir ürün alacaksam/önereceksem ilk önce kendime alacakmış gibi düşünürüm, sonra fiyat/ /ihtiyaç/ performans/ faydayı düşünürüm.

Eğer sonuç pozitif ise dostlarıma öneririm. Çoğu beni dinlemez. Ama ben haklı çıkarım. Hayatta en sevmediğim şey " Ben demiştim " cümlesi.
                    Ama çok söylüyorum maalesef.

@Drdilmen: Çağrı ve ben İç/Orta Anadolu buluşması konusunda alternatif önerilerinizi de bekliyoruz.

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                    Mehmet Bey,
                    Tekrar teşekkürler...

Yorum

Walla ben de Çankırıya yeni geldiğim için alternatif neresi olabilir bilmiyorum ki. Afyon Isparta çevresi olsa ne mekanlar ayarlardım Şöyle yapalım; bu defalık sizin önerilerinize ben uyayım, bi dahakine ben ayarlıyayım
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

ARKADAŞLAR BEN YENİ ALICAM ALAYIM MI ALMIYAYIM KARARSIZ KALDIM BANA SÖYLERMİSİNİZ COSMO ALICAM DVD 800 TAKTIRIYIM MI YOKSA YAN SANA NECVOZ TAKTIRAYIM BAYYİ BANA ANLAŞMAMIZ NECVOX LA VAR DEDİ GARNTİDEN ÇIKMIYO DEDİLER SİZ HANGİ MARKAYI ÖNERİRSİNİZ TŞKLER ŞİMDİDEN

Yorum

öncelikle kendinizi tanıtırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
                          InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

dipnot: forum ortamlarında büyük harf kullanmak, bağırmak olarak algılanabilir
                          InsigniaTEAM

Yorum

DVD800 çıkışlı alın derim. Eğer almazsanız Cylone

Orjinal yazı sahibi: ANILAR
                            ARKADAŞLAR BEN YENİ ALICAM ALAYIM MI ALMIYAYIM KARARSIZ KALDIM BANA SÖYLERMİSİNİZ COSMO ALICAM DVD 800 TAKTIRIYIM MI YOKSA YAN SANA NECVOZ TAKTIRAYIM BAYYİ BANA ANLAŞMAMIZ NECVOX LA VAR DEDİ GARNTİDEN ÇIKMIYO DEDİLER SİZ HANGİ MARKAYI ÖNERİRSİNİZ TŞKLER ŞİMDİDEN
                            Beyaz tutkudur.

Yorum

dostlar bende sipariş verirken dvd 800 istedim ama gelmedi napalım canımız sağolsun .şimdi burdaki servisde cyclone var ve tabiki çok övüyorlar.sizin tecrübelerinize çok önem veriyorum.okuduklarımdan fly ve cyclone arasında tercih yapmam gerektiğini anladım.gerçi son zamanlarda her ikisinde de farklı bir yenilik var mı onu da bilmiyorum.ama dediğim gibi sizinle ortak hareket etmek amacım.cevaplarınızı bekliyorum.şimdide teşekkürler.

Yorum

Bende cyclone var,Mehmet Bey'de de flyaudio forumu inceleyip karar vermenizi öneririm.Ben kendi açımdan cyclone'dan memnunum..Mehmet Bey'de Fly'dan.
                                Benim tavsiyem,cyclone da karar kılarsanız mutlaka yeni versiyon olup olmadığını sorun
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X