araca necvox marka multimedya sistemi taktırdım. dvd izlerken arkadan radyo çalıyor,motor sesi hoparlorlereden geliyor falan filan nefret ettim resmen.cihaz 1 defada değişmesine rağmen sorunlarım hala düzelmedi. sizce en iyi marka hangisi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.
Collapse
X
-
Ynt: aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.
Geçmiş olsun;
Bu site üyelerininTaktırdığı Flyaudio ve Cylone bu bahsetmiş olduğunuz sorunları yaşamıyorlar ya ürünle ilgili teknik bir sorun var yada montaj yapan ekip işi bilmiyordur.
İnşallah kısa zamanda sorununuzu çözerler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Keşke taktırmadan önce forumdaki inceleme/bilgilendirme yazılarını okusaydınız.
Bence hiç uğraşıp canınızı sıkmayın, Flyaudio taktırın ben gayet memnunum...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Bugün Ankara Opis ile konuştum, Necvox takıyorlar, bu tür sorunların olmadığını söyledi, bayağı yüksek sayıda Insignia ve Astra'ya takmışlar. Şimdi FlyAudio da getirtmişler, daha iyi cihaz diyor. Ancak ben tuşların değişiminden, ve CD girişinin ortada olmasından dolayı sanırım Necvox isteyeceğim.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FixxBugün Ankara Opis ile konuştum, Necvox takıyorlar, bu tür sorunların olmadığını söyledi, bayağı yüksek sayıda Insignia ve Astra'ya takmışlar. Şimdi FlyAudio da getirtmişler, daha iyi cihaz diyor. Ancak ben tuşların değişiminden, ve CD girişinin ortada olmasından dolayı sanırım Necvox isteyeceğim.
cd girişi zaten ortada fly'da
önceki mesajınızda "Flyaudio tarzı şeyler taktırmak istemiyorum, en azından şimdilik." deyip de necvox'a karar vermek???
ayrıca artık kendinizi tanıtmanın zamanı geldi de geçiyor;
InsigniaTEAM
Yorum
-
FlyAudio'nun kendi tuşları var, ve açıkçası orijinal tuşlardan çok hafif farklılar. Necvox'da ise plastik aksam boş geliyor, orijinal tuşlar kalıyor yani. CD girişinin orada olması ise istemediğim bir görüntü, torpido gözünde olması daha iyi benim için.
Haklısınız, ani bir dönüş oldu ancak ciddi şekilde DVD800 almayı düşünüyordum, bir anda kafama girdi bu ürünler. Araçta GPS bulunmasını istiyorum(şu an iki telefonumda da GPS bulunmasına rağmen, çoğu zaman üşendiğim için araçta çıkarıp da kullanmıyorum, araç üstünde olursa iyi olur), ayrıca GPS yazılımı ve haritası çok çok önemli(Türkiye'de iGO olması lazım kesinlikle). Üst seviyede orijinallik ve kalite takıntım vardır, ancak işte bir anda kafayı kırdım bu cihazlara karar verdim ihihi.
FlyAudio'da tuş değişimi olmasa+plastik üstündeki yazılar olmasa CD girişi de çok sorun değil, donanımından dolayı kesinlikle onu tercih ederdim ancak, şu anda kafam karışık ve Opis ısrarla FlyAudio'yu övmesine rağmen Necvox'a yakın gibiyim. Tabi yine her an tekrar kafayı kırıp FlyAudio tercih edebilirim .
Takılı Necvox'a çok az baktım, güzel gözüktü gözüme, bir sorun göremedim, yavaşlık da göremedim. Ancak Opis'deki yetkilinin dediğine göre FlyAudio çift çekirdek sayesinde "uçuyomuş". Hızda gerçekten bu kadar belirgin ve işe yarayacak bir fark var mı? FlyAudio'nun RAM'i ve WinCE versiyonu nedir?'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Aynı şeyler bende de var.FlyAudio üzerindeki o MP3,DVD,VCD... gibi yazıları ben de sevmedim orjinalliği bozuyor ve CD yuvası da gözüme çok takılıyor sonuçta konsolda iki adet CD yuvası olmuş oluyor ve sonradan takma olması çok belli oluyor.Bir de Cyclone sistemi var.Canlı olarak inceleme fırsatım olmadı ama yanlış hatırlamıyorsam forumda bir tane vardı.İnternetteki fotoğraflarda ekranı DVD800' en çok benziyor 7".CD yuvası yok ve ekran çevresinde herhangi bir yazıya rastlamadım.Yine de performansını yakından incelemek gerekir.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
@Fixx
Abi madem orijinal olmayacak fonksiyonel ve iyi olan olsun görüntü için Nevcox taktırıp sonra kalitesiz diye üzüleceğine bir iki yazı vs. için Flyaudio dan vazgeçme derim.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
yazıları silmek zor değil.
zevk meselesi ama çift cd yuvası da kötü bir özellik değil bence. zaten Opel'in 1 önceki nesil araçlarında da orjinalinden çift cd sürücü vardı (üst donanımlılarda)
bizim torpidoda changer var, artık oraya uzanmamak için cd değiştirmiyorum, zahmetli geliyor.
hemde Necvox'un kalitesinden şüpheliyim. mümkünse ikisini canlı inceleyip karar verin.InsigniaTEAM
Yorum
-
Cyclone ile Necvox büyük ihtimalle herşeyi aynı, Opel Vivaro ile Renault Traffic gibi. sadece marka farklı. gördüğüm kadarıyla öyle ama Cyclone biraz daha kaliteli duruyor sanki.
Cyclone-Flyaudio arasında da
USB'den mp3 player kullanımı Cyclone daha iyi,
diğer konularda Flyaudio daha iyi gördüm.
her zaman dediğim gibi tercihim Fly olurduInsigniaTEAM
Yorum
-
öncelikle çağrının önerilerine kulak verin derim.Çünkü o her ikisini de canlı olarak test etti.Ben cyclone kullanıyorum.Bana sorarsanız da cyclone görünüm olarak daha şık duruyor.bende cd sürücüsünün önde olması ve tuş takımı görüntüsünden dolayı fly.ı tercih etmemiştim.Onun dışında geri görüş,dvd player,tv özellikleri oldukça iyi.Navigasyon yazılımı igo8 oldukça iyi.Ayrıca usbden sd karta veya tersine ya da cihazın dahili hafızasına kopyalama yapılabiliyor.Eksisi ise ekranın 1'' daha küçük olması.
Yalnız şunu belirteyim,benim aracımdaki müzik sistemi cd400.yani usb girişi var.araçta navigasyon özelliği kullanılırken,arka fonda da usbden müzik dinleme esnasında ekrana dokunulduğunda navigasyon ekranı kapanıyor.Tekrar tıkalayıp açmanız gerekiyor.Bu sorunun sadece cd400 sisteminde olduğunu belitti servis yetkilisi.cdc400 de olmuyormuş.Bendeki problemi de gidermek için yazılımı güncelleyeceklermiş.
Sonuç olarak ben cyclone tavsiye ederim.Görüntüsü orjinal ekrana daha çok benziyor ve orj.tuşlar kullanılıyor.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Hiç bir cihazda aracın orjinal aux girişi ile takılan sistem aynı anda çalışamaz.
Çünkü takılan cihaz aux kullanarak çalışıyor.
Bende CDC400 var. Yani 6'lı CD değiştirici sistem var ve USB yok. CD Changerda 6 tane CD dolu. Flayaudio'da 8 GB USB var. (500 gb HDD bile bağlanıyor.)
Ayrıca ekranın altındaki DVD sürücüde DVD, divx, mpeg film yada mp3 müzik oynatabiliyorsunuz.
Çift CD/DVD yuvasının görselliğini beğenmeyen arkadaşlara saygı duyarım. Ancak ben aksini düşünüyor ve aracın görünümünü "bana göre" daha da güzelleştiriyor. Ayrıca kullanışlı olması cabası. Tembelliğe o kadar alıştım ki, torpidodaki USB belleği çıkarmak bile zor geliyor. Arabanın tüm medya girişlerinde dünya kadar müzik var...
Bırakın gözle fark görmeyi, çraç üzerinde en ufak bir fonksiyon kaybı yok. Donmalar olmuyor. Resetlemem gerekmiyor.
Navigasyon mükemmel ötesi.
Şarkı değişimi araç üzerindeki tuşlardan yada direksiyondan gerçekleşebiliyor.
Ayrıca bazı arkadaşlar Flyaudio çerçeve rengi ve aracın orjinal kosol rengi arasında uyumsuzluktan bahsetmişler. Galiba ışık yanılması olmuş. Çünkü benim aracımda konsol rengi ile Flyaudionun plastik aksam rengi % 10. 000 aynı.
Çektiğim yüksek çözünürlüklü fotolarda bile renk farkı gözükmüyor. Ben fark göemediysem kolay kolay kimse ayırt edemez..
Flyaudio ile ilgili detaylı inceleme yazım, fotoğraf ve videolar için
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 06BR4000araca necvox marka multimedya sistemi taktırdım. dvd izlerken arkadan radyo çalıyor,motor sesi hoparlorlereden geliyor falan filan nefret ettim resmen.cihaz 1 defada değişmesine rağmen sorunlarım hala düzelmedi. sizce en iyi marka hangisi?'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
Yorum