Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.

TV ile ilgili şunu söylemeliyim;Bir keresinde Cuma trafiğine takılıp,Florya'dan Sirkeciye 2,5 saatte gitmiştim.O güzergah (Sahil yolu) boyunca neredeyse bütün kanalları uydu gibi izlemiştim.
    Ayrıca Dvb-t modülü de cyclone'a takılabiliyormuş..
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bende Cyclone taktıracaktım serviste ama takacak ekip izmir'den geliyormuş.Kendi bünyelerinde anlayan yokmuş, bir sorun olduğunda ya izmir'e gideceğiz ya da onlar buraya servise geleceklermiş.Birde 2 araca takmışlar bi kaç sorun olmuş o yüzden beni İstemesemde Necvox'a yönelttiler.Garantiyi servisin vermesi, kendi bünyelerinde eleman olması vb. sebeblerden Necvox taktırdım.

Torpido'daki üniteden müzik dinlerken, film izlerken aracın motor sesini çok hafif içeriye alıyor.Servistede dinlediler Necvox ile görüşmeler sonucunda alete yeni yazılım atacaklarını söylediler.Bu hafta başka bir İnsignia'ya daha takacaklarmış.Onda deneyip haber verecekler.Duruma göre benimkinede yazılım atılacak.

Şöyle bi durumda var; motor sesi şarkı seçiyor.Bazı şarkılarda hiç duyulmazken bazılarındada bariz belli ediyor kendini.Ben çözüm olarak Kol dayamanın içindeki usbyi kullanıyorum.Başka sorun yok çok şükür

Yorum

Uğurcum,audio kablosuna bobin taktır.Hani eskiden teyplerin arkasında siyah bir kutucuk olurdu kırmızı kabloya takılan..Ondan taksınlar ses çok çok azalacaktır Tecrübeyle sabit
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Seninle konuşmuştuk zaten abi daha önce.O zamanda demiştin bobin taktırdım diye.O geldi aklıma dedim böyle böyle.Necvox ile görüşmüşler yazılım ile oluyormuş.Ben pek düzeleceğini sanmam ama deniyeceğim

Yorum

Ben canlı canlı şahit oldum düzeldiğine Hatta birkaç tane denedik sesi en aza indireni taktılar..
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
            X