Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: aracıma necvox multimedya sistemi yaptırdım arabadan soğudum.

Ben de kesinlikle FLY öneririm. Araca kaç kişi bindiyse kimse sonradan mı taktırdın demedi
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

dostum cyclone kullanıcı olarak çok memnunum orjinallik üst seviyede ayrıca flydan tv fonksiyonuyla daha üstün bence cyclone
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

TV fonksiyonu kaç km hıza kadar izleme imkanı veriyor?
        bence şuan karasal yayın tv bir üstünlük sayılmamalı. gelecek DVB-T'de ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar menü resimlerini yüklemeyi unuttunuz ihihi
          '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
          '15 BMW 118i LCI

Yorum

Gelecek DVB-T'de ise FLY'a takılabiliyor... Yeterki gelsin...

Sevgili Seyyah üzerine alınma
            Senin arabandaki Cyclone bambaşka güzel ... Birde donma yapmasa .
            Ayrıca torpido bana lazım ...

Amma b.. attım he ...

Orjinal yazı sahibi: cagri
            TV fonksiyonu kaç km hıza kadar izleme imkanı veriyor?
            bence şuan karasal yayın tv bir üstünlük sayılmamalı. gelecek DVB-T'de ihihi
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Aracı dün teslim almıştım, Ankara Opis aceleyle Necvox takmıştı bana sormadan. Bugün oynama şansı buldum sistemle. Maalesef bütünüyle kocaman bir hayal kırıklığı.

Öncelikle konuyu açan arkadaşın dediği sorunlar aynen var, ki bakarsanız bikaç mesaj üstte Opis'te bu işle ilgilenen kişiye(Kenan Bey) bu sorunları sorduğumu ve kesinlikle böyle sorunlar olmadığı cevabını aldığımı yazmıştım. Yalanmış. Alet sadece motor sesi değil, far, arabadaki ışık vs her türlü elektrik aksamındaki değişikliği cızırtı olarak yansıtıyor hoparlörlere. Bundan nasıl kurtulursunuz, aracın kendisine CD veya USB bağlarsınız(evet USB'li geldi), cızırtı olmadan müzik dinlersiniz. Ancak bu sefer de diğer bir sorun var; eğer navigasyon açıksa, sesli yol tariflerini duyamıyorsunuz, yani müziği kesip, tarifi verip, tekrar müziğe geçme gibi bir durum yok.

Benim aklım sadece navigasyondaydı arabayı satın alırken, DVD, TV, arka kamera vs.. benim hiç işime yaramayacak şeyler, sadece -çok kullanmam ama- kullandığım zaman iyi bir navigasyonun elimin altında olmasını isterim, Türkiye için o yazılım da iGO sadece, senelerdir cep telefonu ve taşınabilir cihazlarda kullanıyorum. DVD800 alsaydım, navigasyonundan memnun kalmayacaktım, şimdi de navigasyon görüntü olarak iyi, ancak kullanılabilirlik ve ses kötü.

Ne yapacağım bilemedim, FlyAudio ile değişim de yapabilirim, ancak sanırım onda da müziği kesip tarif girme olayı olmuyor, cızırtı falan dediklerinize göre hiç yok, ancak onun da görünüşü hoşuma gitmiyor.

Hepsini söktürüp CD400 ekranıyla devam etmeyi ciddi ciddi düşünüyorum, bu sefer de boşu boşuna aracın orası burası sökülmüş olacak.

EDIT: Ek olarak; tavan döşemesinin tam dikiz aynasına denk geldiği yeri, yani aydınlatmaların olduğu yer, tavadan ayrı duruyor şu anda, içerden hiçbir şey farkedilmiyor ancak dışardan bakınca camdan o tavanın içini görebiliyorum, aydınlatmanın devrelerini falan.
              '15 BMW 118i LCI

Yorum

“ FlyAudio ile değişim de yapabilirim, ancak sanırım onda da müziği kesip tarif girme olayı olmuyor,“

Flyaudio`da kesinlikle cizirti, parazit, motor gurultusu vs. yok..
                Muzik kesme konusunda bilgiyi uzun yazmam lazim. Blackberry klavyesi ile mumkun degil.

Yorum

ben cyclone takıldığında hafiften motor sesi duyuyordum,audio girişine giden kabloya bobin taktırdım,düzeldi bilginiz olsun..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Teşekkürler cevaplarınız için.

mehmet abi, cevabını bekliyorum, sanırım sizde oluyor ancak sıkıntılı oluyor, FlyAudio düzeltecekti sorunu? Bir de FlyAudio kol dayama altındaki AUX girişine hiç dokunmuyor değil mi? Ayrıca FlyAudio'da navigasyon yazılımını değiştirebiliyor muyuz kendimiz, cihaza takılan hafıza kartında mı saklanıyor yazılım?

Seyyah; sizde kol dayama altındaki AUX girişi kullanılamaz durumda mı? Bende AUX giriş plastiği direk içeri alınmış ve Necvox'un çıkış kablosu ona takılmış sanırım direk.
                    '15 BMW 118i LCI

Yorum

evet benim aracım usb girişli olduğu için,aux girişinden alıyor sesi.Ama motor sesi bobin konulunca kesildi bilginiz olsun..
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        evet benim aracım usb girişli olduğu için,aux girişinden alıyor sesi.Ama motor sesi bobin konulunca kesildi bilginiz olsun..
                        Ve navigasyonda iken sesli yol tariflerini duyabilmek için, ya sadece navigasyonun açık olması lazım, ya da müzik çalınacaksa Cyclone üstünde çalmak lazım değil mi? Arabanın kendi CD ve USB girişi ile müzik çaldığınızda, otomatik olarak kesmiyor müziği yol tarifi esnasında sadece?
                        '15 BMW 118i LCI

Yorum

Ve navigasyonda iken sesli yol tariflerini duyabilmek için, ya sadece navigasyonun açık olması lazım, ya da müzik çalınacaksa Cyclone üstünde çalmak lazım değil mi? Arabanın kendi CD ve USB girişi ile müzik çaldığınızda, otomatik olarak kesmiyor müziği yol tarifi esnasında sadece?
                          [/quote]

aynen dediğiniz gibi..Ben zaten navigasyonun sesini kapatıyorum onun için çok ta önemi yok benim için
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Flyaudio'da kesinlikle motor gürültüsü, elektriksel sinyal parazitleri vs vs. yok.
                            Gelelim navigasyon konusuna;

Navigasyon açıkken Flyaudio'nun "DVD, USB, Ipod, mp3" girişlerinden müzik dinliyorsanız, navigasyon yol tarifinde herhangi bir sıkıntı yok... Gayet zamanında müziği kısıp yol tarifi anonsu duyuluyor.
                            Türkiye'ye ilk gelen 3-5 adet Flyaudio cihaz Ndrive yazılımla geldi.
                            Ndrive yüklü cihazlarda navigasyon açıkken araca ait Radio ve CD üzerinden müzik dinlerseniz "500 metre sonra sağdan devam edin" anonsu "............ re sonra sağdan devam edin" şeklinde duyuluyor. .......... ile belirtilen kısımda navigasyon yol tarif anonsu geç kalıyor. Aslında anonsu yapıyor, ancak Flyaudio'dan radio ünitesine elektronik sinyal ile gönderilen -sesi kıs- komutu radyoya ulaştığında "500 metre" kısmı okunmuş oluyor ve biz orayı duyamıyoruz.
                            İlk Flyaudio incelememdede bu konu ile ilgili bilgi vermiştim zaten.

İthalatçı firma ilk montaj yapılan araçlarda bu durumu farketti. Ancak eşzamanlı olaraki Flyauido/Türkiye firması müşterilerden gelen talep üzerine IGO firmasının yazılımı ve haritasını kullanmaya karar verdi. Sorun ile ilgili IGO firması ile irtibata geçerek, anonsların 1-1,5 saniye geciktirilerek kodlanmasını talep etti.

Özetle IGO yüklü gelen Flyaudio cihazlarda böyle bir sorun yok diye biliyorum. Bende Ndrive var, IGO'yu test etmedim. IGO yazılım ve haritaya da geçebilirim. Ancak IGO yazılım ve haritayı görüp test ettikten sonra karar vereceğim. IGO yüklü Flyaudio kullacıları böyle bir sorun olup olmadığı konusunda daha detaylı bilgi verebilirler.

@DrDilmen : sizin cihazınızda anonslarda sorun varmı ?

İlk gelen cihazı almanın kurbanı olduk diyemiyorum, çünkü Flyaudio'ya IGO yazılım ve harita yüklemesi yapılabiliyor.

Son olarak Ipod satın alıp arabada kullanmayı planlıyorum.

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                            “ FlyAudio ile değişim de yapabilirim, ancak sanırım onda da müziği kesip tarif girme olayı olmuyor,“

Flyaudio`da kesinlikle cizirti, parazit, motor gurultusu vs. yok..
                            Muzik kesme konusunda bilgiyi uzun yazmam lazim. Blackberry klavyesi ile mumkun degil.

Yorum

Teşekkürler tekrar cevaplarınız için.

Peki bu FlyAudio'da sizden gördüğüm kadarıyla tuşların arka ışıkları mavi renk. Bunu Opis'teki kişiye sorduğumda onlar ilk parti, sonradan gelenlerde aynı renk oldu falan demişti, ancak tabi o kişiye inanmıyor ve güvenmiyorum. Bu konuda bir bilginiz var mı? Ve mavi ise bile ışık kapatılabiliyor mu veya arka mavi ledler farklı renk ile değiştirilebilir mi?
                              '15 BMW 118i LCI

Yorum

MEhmet Bey dediğiniz gibi bende IGO yazılım mevcut. Bahsettiğiniz anons gecikmesi ben de de az da olsa var. Mesela CD changerden müzik dinlerken anons gecikmeli geliyor. Ama tam değil yine de ne demek istediğini anlıyorsunuz. Ama mesela USB den yada DVD den dinlerken böyle bir sorun olmuyor. Bunun yanında sizin de dediğiniz gibi cızırtı parazit gibi hiçbir dorunla karşılaşmadım. Navigasyon hakikaten ayrıntılı ve süper bişey. 2 kez ciddi olarak işime yaradı kaybolmuştum
                                Fly da menü düğmeleri mavi renk yanıyor. Ama bence çok da sırıtmıyor, tatlı bir mavisi var.
                                Cihazın ön panelinde memory stick için bir yuva var ve tüm harita bilgileri onun içinde. Güncelleme oldukça basit ama 6 aydan önce pek de tavsiye etmiyorlar sanırım. Bence çok gerek de yok yani.
                                Saygılar...
                                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                                X